ΕΠΣ Σερρών Play Out Επίλεκτης Κατηγορίας… Οι έξι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους!!!

Ένας δύσκολος αγώνας δρόμου θα είναι τα  Play Out για τις έξι τελευταίες ομάδες
(Αμμουδιά, Λιθότοπος, Σκοτούσσα, Άνω Πορόια, Πρώτη και Ροδολίβος) για την παραµονή  τους στην Επίλεκτη Κατηγορία.
Μετά το τέλος των Play Out υποβιβάζονται οι δύο(2) τελευταίες οµάδες της τελικής ενιαίας κατάταξης των οµάδων της Επίλεκτης Κατηγορίας και ανέρχονται οι δύο (2) πρώτες οµάδες της Ανώτερης κατηγορίας.
Ενώ ο δέκατος (10ος ) της Επίλεκτης Κατηγορίας αγωνίζεται µε τον 3ο της Ανώτερης κατηγορίας, για υποβιβασµό της 10ης οµάδας από την Επίλεκτη ή παραµονή και προβιβασµό ή όχι της 3ης οµάδας στην Επίλεκτη κατηγορία. Ο αγώνας αυτός θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσµατος θα υπάρξει ηµίωρος παράταση και αν χρειασθεί πέναλτι. Τα έσοδα και τα έξοδα του αγώνα θα είναι από µισά.

Η τελική κατάταξη των οµάδων στο νέο βαθµολογικό πίνακα της διαδικασίας των play-Out της Επίλεκτης κατηγορίας έχει διαμορφωθεί ‘όπως παρακάτω:

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – PLAY- OUT ΕΠΙΛΕΚΤΗΣ

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝ. ΒΑΘΜ.
1 ΑΜΜΟΥΔΙΑ 0 4
2 ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ 0 4
3 ΣΚΟΤΟΥΣΣΑ 0 3
4 ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ 0 1
5 ΠΡΩΤΗ 0 0
6 ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ 0 0

 

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΕΠΙΛΕΚΤΗΣ -ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΗ

Από την Ανώτερη ανέρχονται στην Επίλεκτη οι ομάδες ως εξής:

α ) Αν δεν υποβιβασθεί καμία ομάδα από τη Γ΄ Εθνική τότε υποβιβάζονται οι δύο τελευταίες ομάδες της Επίλεκτης Κατηγορίας στην Ανώτερη κατηγορία και ανέρχονται μόνο στην περίπτωση αυτή οι τρεις (3) πρώτες ομάδες της Ανώτερης κατηγορίας από την τελική ενιαία κατάταξη της κατηγορίας αυτής.
Στην περίπτωση αυτή ο δέκατος (10ος ) της Επίλεκτης Κατηγορίας αγωνίζεται με τον 4ο της Ανώτερης κατηγορίας, για υποβιβασμό της 10ης ομάδας από την Επίλεκτη ή παραμονή και προβιβασμό ή όχι της 4ης ομάδας στην Επίλεκτη κατηγορία. Ο αγώνες αυτός θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα υπάρξει ημίωρος παράταση και αν χρειασθεί πέναλτι. Τα έσοδα και τα έξοδα του αγώνα θα είναι από μισά.
β) Αν υποβιβασθεί μία ομάδα από τη Γ΄ Εθνική, τότε υποβιβάζονται οι δύο τελευταίες
ομάδες της τελικής ενιαίας κατάταξης των ομάδων της Επίλεκτης Κατηγορίας και ανέρχονται οι δύο (2) πρώτες ομάδες της Ανώτερης κατηγορίας.
Στην περίπτωση αυτή ο δέκατος (10ος ) της Επίλεκτης Κατηγορίας αγωνίζεται με τον 3ο της Ανώτερης κατηγορίας, για υποβιβασμό της 10ης ομάδας από την Επίλεκτη ή παραμονή και προβιβασμό ή όχι της 3ης ομάδας στην Επίλεκτη κατηγορία. Ο αγώνας αυτός θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα υπάρξει ημίωρος παράταση και αν χρειασθεί πέναλτι. Τα έσοδα και τα έξοδα του αγώνα θα είναι από μισά.
γ) Αν υποβιβασθούν δύο (2) ομάδες από τη Γ΄ Εθνική, τότε υποβιβάζονται οι τρεις (3) τελευταίες ομάδες της Επίλεκτης Κατηγορίας στην Ανώτερη κατηγορία και ανέρχονται οι δύο (2) πρώτες ομάδες της τελικής ενιαίας κατάταξης της Ανώτερης κατηγορίας.
δ) Αν υποβιβασθούν τρεις ομάδες από τη Γ΄ Εθνική, τότε υποβιβάζονται οι τέσσερις (4)
τελευταίες ομάδες της Επίλεκτης Κατηγορίας στην Ανώτερη και ανέρχονται οι δύο (2) πρώτες ομάδες της τελικής ενιαίας κατάταξης της Ανώτερης κατηγορίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here