Οι Σερραίοι… Διαιτητές ποδοσφαίρου έκοψαν την βασιλόπιτα τους!!!

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Σερρών  έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 στην κατάμεστη, αίθουσα του Συνδέσμου, από εν ενεργεία και μη διαιτητές, καθώς και από νέους διαιτητές που έχουν καλή παρουσία εδώ και δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Σερρών.
Παρόν ήταν το ΔΣ του Συνδέσμου(ο πρόεδρος  Αλέξανδρος Καδέμογλου, ο αντιπρόεδρος Συμεών Τσεσμετζής, ο Γενικός Γραμματέας Χρήστος Ιωαννίδης, τα μέλη : Γεώργιος Φωτιάδης, Κυριάκος Παλάζης, Ιωάννης Σάββας και Ευάγγελος Κελλίδης). Με τους Σερραίους διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές να τιμούν με την παρουσία τους την εκδήλωση, έδειξαν ότι ξεκινά μια νέα χρονιά με αισιοδοξία και πρόοδο για την Σερραϊκή διαιτησία.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής , ο Α΄Αντιπρόεδρος  της Ε.Π.Σ Σερρών Κωνσταντίνος Βότσης, το μέλος της Ε.Π.Σ. Σερρών Ιωάννης Ζαγγελίδης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ Σερρών Στέλιος Μετσιμενίδης, ο Γενικός Γραμματέας των Σερραίων προπονητών Ιωάννης Στεφανόπουλος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού Γιώργος Τσιφούτης, ο πρώην Πρόεδρος του συνδέσμου Γκυρίνης  Χρυσάφης, ο παλιός Διεθνής Διαιτητής ποδοσφαίρου και καθηγητής Διαιτησίας Ναούμ (Μάκης) Μιντιούρης και η Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Χρύσα Πουλικίδου.
Το φλουρί από την βασιλόπιτα έπεσε στον βοηθό διαιτητή της Super League Σάββα Νικόλαο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here