Δόξα Κάτω Καμήλας…Ο Χρήστος Μίνγκα είπε «αντίο», ποιος θα καλύψει το κενό του;

Ο Χρήστος Μίνγκα ένας από τους πλέον έμπειρους μεσοεπιθετικούς παίκτες της Δόξας Κάτω Καμήλας, που πρόσφερε τα μέγιστα στο πέρασμα του από την ομάδα είπε το «αντίο» για να μεταναστεύσει στη νότιο Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα για επαγγελματικούς λόγους. H αποχώρησή του μπορεί να αποτελεί πλήγμα για την ομάδα της Δόξας, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Serresmegasport η Διοίκηση προσπαθεί να καλύψει το κενό στη μεσαία γραμμή, με έναν δανεικό παίκτη από τον Πανσερραϊκό, που έχει προσωπικότητα και ηγετική φυσιογνωμία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη λύση συνεργασίας:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | Π.Σ. Δόξα Κάτω Καμήλας

Ο Π.Σ. Δόξα Κάτω Καμήλας βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Μίνγκα. Ο τεράστιος αυτός ποδοσφαιριστής, ο οποίος πρόσφερε τα μέγιστα στο πέρασμα του από την ομάδα μας, αποφάσισε για εργασιακούς λόγους να μεταναστεύσει στη νότιο Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα. Εμείς με την σειρά μας του ευχόμαστε ότι καλύτερο στη προσωπική του ζωή και για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
Χρήστο οι “πόρτες” της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοικτές για σένα, είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε σε οποιοδήποτε άλλο πόστο.
Σε ευχαριστούμε που φόρεσες την φανέλα με τον μαυραετό στο στήθος και που τόσο άξια την “τίμησες”.
Υ.Γ. Φυσικά δε θα μπορούσε να φύγει με άδεια χέρια, και κατόπιν παραγγελίας του προέδρου μας, μας χάρησε μία φανέλα του από το πέρασμα του από τον Λεβαδειακό, η οποία θα τοποθετηθεί και θα κοσμεί το μουσείο της ομάδας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here