ΕΠΣ Σερρών…Οι πρωταθλητές χειμώνα και οι πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος!!!

Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα κατέκτησε ο Εθνικός Σιδηροκάστρου  στην Επίλεκτη Κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών, που μετρά 14 νίκες και μία ήττα μέσα στο «Πέτρος Θεοδωρίδης» από την Serres 1800, μετά τη διεξαγωγή 15 αγωνιστικών, έχοντας 11 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Αστέρα Νεοχωρίου.
Γεγονός είναι ότι το πρωτάθλημα παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και μεγάλη μάχη θα γίνει για την 6η θέση  που οδηγεί στα play off. Οι 12 ομάδες θα δώσουν ξανά ραντεβού με τον νέο χρόνο.
Tο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 με το αναβληθέν παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής  ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ vs SERRES 1800 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΕΠΣΣ 2019-2020

Στην Ανώτερη κατηγορία και τον πρώτο όμιλο της ΕΠΣ Σερρών τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα κατέκτησε η ομάδα του Μεγαλοχωρίου, με 39 βαθμούς σε 14 αγώνες.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΣΣ – Α ΟΜΙΛΟΣ 2019-2020

Στην Ανώτερη κατηγορία και τον δεύτερο όμιλο της ΕΠΣ Σερρών πρωταθλήτρια χειμώνα είναι η ομάδα του Αγίου Πνεύματος καθώς παραμένει αήττητη σε 14 αγώνες, με 11 νίκες και 3 ισοπαλίες.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΣΣ – Β ΟΜΙΛΟΣ 2019-2020

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ 

ΣΚΟΡΕΡΣ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΕΠΣΣ 2019-2020

Πρώτος σκόρερ χειμώνα 2019 της Επίλεκτης Κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών είναι ο Αλέξανδρος Αβράμης του Εθνικού Σιδηροκάστρου με 14 γκολ, ακολουθούν ο Θεόδωρος Αγγελακάς του Άρη Πρώτης και ο Μπλάντετ Μαλετσκάνωφ του Εθνικού Σιδηροκάστρου με 11 γκολ.
Στην Ανώτερη κατηγορία και τον πρώτο όμιλο της ΕΠΣ Σερρών, πρώτος σκόρερ χειμώνα με 16 γκολ είναι ο Γεώργιος Τορακίδης του Διαγόρα Κερκίνης, ενώ από 12 γκολ έχουν ο Ιωάννης Καρυοφύλλης του Κεραυνού Μεγαλοχωρίου και Αθανάσιος Μουτεσίδης του Ολυμπιακού Ροδόπολης.
Στην Ανώτερη κατηγορία και στον δεύτερο όμιλο της ΕΠΣ Σερρών, πρώτος σκόρερ χειμώνα με 11 γκολ είναι ο Ζαχαριάδης του Εμμανουήλ Παπά και ακολουθεί ο Παύλος Θεοδωρίδης με 8 γκολ από τον Ολυμπιακό Λευκώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here