Μικτες Κ-12 Κ-14 Ε.Π.Σ. Σερρών… σέντρα με αντίπαλο την Δράμα(11/12)!!!

Ξεκινά η νέα αγωνιστική περιόδου 2019-20 του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων, όπου φέτος θα διεξαχθεί με τις ηλικιακές κατηγορίες Κ-14 ( Μικτή Παίδων) και Κ-12 (Μικτή Προπαίδων),για να δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στις μικρότερες ηλικίες.
Οι ομαδές της ΕΠΣ Σερρών θα βρεθούν αντιμέτωπες, με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Δράμας.
Η ΕΠΣ Σερρών καλεί τους Σερραίους φιλάθλους να στηρίξουν για ακόμη μία χρονιά τις προσπάθειες των νεαρών Σερραίων ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά:

Μέσα από τις τοπικές κοινωνίες και τις Ε.Π.Σ όλης της χώρας περνάει το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου στο σύνολό του. Τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κ-12 και Κ-14, είναι η «πηγή» από την οποία παράγονται οι κορυφαίοι παίκτες και ταυτόχρονα αποτελούν διοργανώσεις στις οποίες η Ε.Π.Σ.Σερρών γνώρισε μεγάλες επιτυχίες διαχρονικά και την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 ήρθε η ώρα της… πρώτης σέντρας για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.
Ο Πρόεδρος Αθανάσιος Χατζηπαντελής και τα μέλη του Δ.Σ καλούν τους Σερραίους φιλάθλους να στηρίξουν για ακόμη μία χρονιά τις προσπάθειες των νεαρών Σερραίων ποδοσφαιριστών και να βρεθούν στις κερκίδες των Αθλητικών Εγκαταστάσεων της Ε.Π.Σ.Σερρών στο Πάρκο Ομόνοιας προκειμένου να παρακολουθήσουν τα ματς με τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Δράμας. Στις 12:30 θα γίνει ο αγώνας Κ12 και στις 14:00 ο αγώνας Κ14.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here