Kύπελλο ΕΠΣ Σερρών… Πανσερραϊκός-Δόξας Κάτω Καμήλας 1-2!!!

Η Δόξα Κάτω Καμήλας πανηγύρισε τη νίκη, αλλά  και την πρόκριση της στους «8» του Κυπέλλου «bristot» της ΕΠΣ Σερρών, επικράτησε 2-1 του Πανσερραϊκού στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.
Η Δόξα άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό σουτ του Παπαδόπουλου μετά από ωραία ασίστ του Τσομαχασβίλι στο 28ο λεπτό, αλλά ο Κιουτσεκτσίδης ισοφάρισε στο 56ο λεπτό για τον Πανσερραϊκό.
Η ομάδα της Δόξας Κάτω Καμήλας έφθασε στη νίκη με γκολ του Κωνσταντίνου στο 79ό λεπτό που πέρασε σαν αλλαγή στη θέση του Γεράκη.
Με τη νίκη-πρόκριση απέναντι στον Πανσερραϊκό, η Δόξα Κάτω Καμήλας περνά στους «8» και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Ροδόπολης.
Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη την τρέχουσα σεζόν των «μαυραετών» απέναντι στον Πανσερραϊκό, καθώς οι παίκτες του Μίλτου Δουλγέρη, σε ένα φιλικό και σε ένα ματς στο πρωτάθλημα δεν τα είχαν καταφέρει.
Από την άλλη, ο προπονητής του Πανσερραϊκού Άγγελος Διγκόζης ξεκούρασε τους βασικούς του και έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς «μικρούς» να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Τεντζέρης, Μπάρδας, Diallo, Καστριτσέας, Ζιώγας, Τριανταφύλλου, Μασκανάκης, Σοφιανός(84’ Αποστολόπουλος), Παπαβασιλείου, Τσιμίκας(30’ Πολύζος) (70’Κασμερίδης).
ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ: Σαββίδης, Παπανικολάου(83’ Πολυχρονίδης), Τσομαχασβίλι, Σιάκκας( 72’ Αηδονίδης), Ζάντσιος ,Κρουστάλλης,Σαρέγκος,Κεχαγιάς,Γεράκης(65’ Κωνσταντίνου), Μίνγκας,Παπαδόπουλος.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χαψάς, με βοηθούς Σάββα και Βογιατζής(ΕΠΣ Σερρών).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here