Γ’ ΕΘΝΙΚΗ… Διαιτητές-Παρατηρητές 10ης Αγωνιστικής 24/11/2019!!!

Μάχη κορυφής ανάμεσα σε Νέστο Χρυσούπολης και Πανσερραϊκό την Κυριακή(24/11-15:00) στο Δημοτικό Γήπεδο της Χρυσούπολης, συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της 10ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄εθνικής κατηγορίας.
Ο Απόλλων Παραλιμνίου χωρίς προβλήματα τραυματισμών, υποδέχεται στο Παραλίμνιο τον συγκάτοικο του στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα Αετό Ορφανού και ποντάρει στην έδρα, για να συνεχίσει να σκαρφαλώνει στην βαθμολογία.
Η Δόξα Κάτω Καμήλας μετά το προγραμματισμένο ρεπό που είχε, υποδέχεται τον προτελευταίο της βαθμολογίας Κιλκισιακό, στο γήπεδο της ΕΠΣΣ στην Ομόνοια.

Για την 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄εθνικής κατηγορίας, ο Σερραίος διαιτητής Δημήτριος Κεφαλάς της ΕΠΣ Σερρών, ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Ηρακλή Νέου Ζυγού – Κεραυνό Πέρνης, την Κυριακή 24/11 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Γενισέας στην Ξάνθη. Βοηθοί του θα είναι ο Κωνσταντίνος Τσακίρης ΕΠΣ Δράμας και Παναγιώτης Κουβαλάκης ΕΠΣ Δράμας, με παρατηρητή διαιτησίας τον Χρήστο Ανδρούτσο από την ΕΠΣ Έβρου.
Για την 10η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄εθνικής ο Απόστολος Τζουμαλάκης της ΕΠΣ Σερρών θα διευθύνει τον αγώνα ανάμεσα στον ΣΦΚ Πιερικό και τον ΑΟ Σελλάνων, στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, με βοηθούς τον Αλέξανδρο Κουφό (ΕΠΣ Μακεδονίας) και τον Ευστάθιο Τσεχελίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας).
Ο Σερραίος παρατηρητής διαιτησίας Βασίλειος Καμπούρης της ΕΠΣ Σερρών, ορίστηκε στον αγώνα του 2ου ομίλου της Γ΄εθνικής Αγροτικός Αστέρας – Μακεδονικός, για να αξιολογήσει τον διαιτητή και τους βοηθούς της αναμέτρησης.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ 1ος όμιλος – ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 10ης Αγωνιστικής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24-11-2019   ΩΡΑ 15:00 

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
Διαιτητής: Τσακαλίδης ΕΠΣ Χαλκιδικής
βοηθοί: Μαλανδρής ΕΠΣ Χαλκιδικής, Κορωνάς ΕΠΣ Πειραιά
Παρατηρητής αγώνα: Βασίλειος Γαβριηλίδης ΕΠΣ Θράκης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ 
Διαιτητής: Χορόζογλου ΕΠΣ Δράμας
βοηθοί: Χασιώτης ΕΠΣ Δράμας, Ραβίκαλης ΕΠΣ Δράμας
Παρατηρητής αγώνα: Πλάτων Μποζατζίδης ΕΠΣ Μακεδονίας  
ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ – ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ
Διαιτητής: Χατζηβασιλείου ΕΠΣ Μακεδονίας  
βοηθοί: Παπαδοπούλου ΕΠΣ Μακεδονίας, Κουρμαδιάς ΕΠΣ Μακεδονίας  
Παρατηρητής αγώνα: Ελευθέριος Καζαντζίδης ΕΠΣ Δράμας

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 

1ος όμιλος (10η αγωνιστική)

ΚΥΡΙΑΚΗ    24-11-2019    ΩΡΑ  15:00 

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ
ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ – ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ – ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΟΥ ΖΥΓΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ
ΡΕΠΟ:  ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ 

Τους ορισμούς των διαιτητών από την ΚΕΔ/ΕΠΟ της Γ’ Εθνικής για την 10η και 12η αγωνιστική για όλες τις αναμετρήσεις. Μπορείτε να δείτε  ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here