Συλλυπητήρια ανακοίνωση του του Σ.Δ.Π.Ν. Σερρών…για τον θάνατο του Περικλή Βασιλάκη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του γνωστού πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου, Περικλή Βασιλάκη εξέδωσε η Σερραϊκή διαιτητική οικογένεια δια του Πρόεδρου της και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Δ.Π. Νομού Σερρών. 

Αναλυτικά:

Σύσσωμη η Σερραϊκή διαιτητική οικογένεια δια του Πρόεδρου της και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Δ.Π. Σερρών, εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και οδύνη προς την οικογένεια και τους οικείους του 64χρονου πρώην διεθνή διαιτητή Περικλή Βασιλάκη, για τον ξαφνικό χαμό του. Η οικογένεια της Ελληνικής Διαιτησίας είναι φτωχότερη από την απώλεια ενός ακόμη τα τελευταία χρόνια, μέλους της.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ο Περικλής Βασιλάκης γεννήθηκε στο Νεοχώρι Πρέβεζας και καταγόταν από αγροτική οικογένεια.Ήταν πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού και επίσης της Ανώτατης Σχολής Ηλεκτρονικών. Εργάσθηκε στο ΥΠΕΧΩΔΕ και στη συνέχεια στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ως σύμβουλος του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού (άμισθος). Διετέλεσε Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας και εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό (2003-2005). Ήταν μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Ολυμπιακής και Αθλητικής Παιδείας. Επίσης υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Επιστημονικού Ινστιτούτου Διοίκησης Αθλητισμού. Ήταν Διαιτητής ποδοσφαίρου Α’ Εθνικής κατηγορίας και Διεθνής Διαιτητής FIFA-UEFA και δίδασκε από το έτος 1996 ως καθηγητής διαιτησίας ποδοσφαίρου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here