Κύπελλο Ελλάδας… Διαιτητές-Παρατηρητές 5ης φάσης!!!

Ξεκινά η 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με τις 22 ομάδες ανάμεσα τους και οκτώ εκπρόσωποι της Superleague 1, που θα δώσουν διπλούς αγώνες για την πρόκριση στους «16» του θεσμού. Οι αγώνες θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη από την COSMOTE TV.

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Βόλο στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών την Τρίτη (29/10 στις 17:15) για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Θα μεταδοθεί από την COSMOTE SPORT 2
Διαιτητής: Γεώργιος Βρέσκας ΕΠΣ Πιερίας
Βοηθοί: Χασάν Κούλα ΕΠΣ Ξάνθης, Σπυρίδων Βσιλόπουλος ΕΠΣ Έβρου
4ος: Σάββας Σιδηρόπουλος ΕΠΣ Έβρου
Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Χρήστος Δαγκλής της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με την Βέροια (29/10 στις 19:30) για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ β’ βοηθός ο Αχιλλέας Αναστασιάδης της ΕΠΣ Σερρών. Τον αγώνα θα διευθύνει ο Μελέτιος Γιουματζίδης (ΕΠΣ Πέλλας) με α’ βοηθό τον Αθανάσιο Δέλλιο (ΕΠΣ Πέλλας), 4ος Θωμάς Μαυρίδης(ΕΠΣ Πέλλας) και Παρατηρητή τον Γρηγόριο Πάνου(ΕΠΣ Αιτολωακαρνανίας).Θα μεταδοθεί από την COSMOTE SPORT 1

Τα παιχνίδια στην 5η φάση του θεσμού θα είναι διπλά, με την 1η αγωνιστική να διεξάγεται το τριήμερο 29-30-31/10 και τη 2η αγωνιστική το τριήμερο 03-04-05/12.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε από την ΕΠΟ, τους Διαιτητές, Βοηθούς Διαιτητές και Παρατηρητές της 1ης αγωνιστικής για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here