ΣΔΠ Ν.ΣΕΡΡΩΝ…Αγιασμός και επίσημη έναρξη νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020!!!

Τον καθιερωμένο Αγιασμό εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2019 – 2020 τέλεσε  ο Σύνδεσμος Διαιτητών  Ποδοσφαίρου Νομού Σερρών.
Η τελετή του Αγιασμού έγινε στην αίθουσα του Συνδέσμου, από τον ιερέα πατέρα Ανδρέα του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σερρών, ο οποίος είναι πατέρας της Ευαγγελίας Βογιατζή και του Αντώνιου Βογιατζή, Βοηθών Διαιτητών του συνδέσμου και ενώπιον προσκεκλημένων, παλαιών και νέων διαιτητών.
Παρόν ήταν το ΔΣ του Συνδέσμου(ο πρόεδρος  Αλέξανδρος Καδέμογλου, ο αντιπρόεδρος Συμεών Τσεσμετζής, ο Γενικός Γραμματέας Χρήστος Ιωαννίδης, τα μέλη : Γεώργιος Φωτιάδης, Κυριάκος Παλάζης, Ιωάννης Σάββας, Συμεών Βαφειάδης και Ευάγγελος Κελλίδης).
Τον Αγιασμό  παρακολουθήσαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής , ο Α΄Αντιπρόεδρος  της Ε.Π.Σ Σερρών Κωνσταντίνος Βότσης, τα μέλη της Ε.Π.Σ. Σερρών Αναστάσιος Χιντερίδης και Ιωάννης Ζαγγελίδης, ο πρόεδρος των Σερραίων προπονητών Χρήστος Φούρναρης, ο πρώην Πρόεδρος του συνδέσμου Γκυρίνης  Χρυσάφης και η Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Χρύσα Πουλικίδου.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here