Ηρακλής Αμμουδιάς…δημιουργεί ακαδημία ποδοσφαίρου!!!

Ακαδημία ποδοσφαίρου δημιουργεί ο Ηρακλής Αμμουδιάς,  με στόχο τη σωστή εκμάθηση του αθλήματος στα παιδιά και την ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, που μελλοντικά θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα του. Στην Ακαδημία IRAKLIS AMMOUDIΑΣ ACADEMY 2019 θα μπορούν να συμμετάσχουν και κορίτσια.

Αναλυτικά:

Ένα όνειρο πολλών χρόνων θα γίνει πραγματικότητα…
Η διοίκηση του Ηρακλή Αμμουδιάς ανακοινώνει την δημιουργία Ακαδημίας Ποδοσφαίρου με στόχο τη σωστή εκμάθηση του αθλήματος στα παιδιά.
Εξειδικευμένος προπονητής θα αναλάβει τα παιδιά ακολουθώντας σύγχρονες μεθόδους προπόνησης που να εστιάζουν στην αθλητική βελτίωση των παιδιών καλλιεργώντας παράλληλα ομαδικό πνεύμα και το “ευ αγωνίζεσθαι”
Όλα αυτά θα συμβαίνουν σε ένα φιλικό κ απόλυτο ασφαλές περιβάλλον με σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις χωρίς να ξεχνάμε πως το παιδί-αθλητης είναι ταυτόχρονα και απλά παιδί που έχει ανάγκη να διασκεδάσει,να χαρεί και να κάνει νέους φίλους κάτι που αποτελεί βασική επιδίωξη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου IRAKLIS AMMOUDIΑΣ ACADEMY 2019.
Η εγγραφές ξεκινούν από αύριο και όποιος γονέας επιθυμεί να φέρει το παιδί του στην οικογένεια του Ηρακλή Αμμουδιάς θα πρέπει να επικοινωνήσει στα εξής τηλέφωνα:
Αλέξανδρος Γκαλιος 6956661463
Γεώργιος Τηλιωκης 6947613252
Μάκης Μουδιος 6977537582
* Γεννηθέντες από 01.01.2005 και νεότεροι θα πρέπει να είναι τα παιδιά που θα εγγραφούν στην ακαδημία…
* Στην ακαδημία ποδοσφαίρου #IraklisAmmoudiasAcademy2019 θα μπορούν να κάνουν εγγραφή και κορίτσια της ίδιας ηλικίας.
* Προσκαλούμε τους γονείς και από τα γύρο χωριά ( Βαλτερό,Γεγυρουδι,Σκοτούσσα,Καρπερή)να εμπιστευθείτε το αθλητικό μέλλον των παιδιών σας στην μεγάλη οικογένεια του Ηρακλή Αμμουδιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here