Η Ανατολή Παυλίδου…στο Διεθνές Φιλικό Αγώνα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων Ελλάδας – Ισραήλ!!!

Ένας αγώνας διαφορετικός από τους άλλους, ένας «Αγώνας Ζωής και Ελπίδας» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 17:00 στο γήπεδο της Ν. Αμισού, τιμώντας τους πραγματικούς «Ήρωες» της Ζωής.
Η Τοπική Διοίκηση Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στα πλαίσια των κοινωνικών της εκδηλώσεων, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο ΑμεΑ Δράμας «ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ», την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας(ΕΠΣ Δράμας) και το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΔΙ.Κ.Α.) του Δήμου Δράμας, θα διοργανώσουν για πρώτη φορά στη Δράμα και γενικά στη Βόρεια Ελλάδα, έναν Διεθνή Φιλικό Αγώνα Ποδοσφαίρου μεταξύ των Εθνικών Ομάδων Ακρωτηριασμένων ΕΛΛΑΔΑΣ και ΙΣΡΑΗΛ για Φιλανθρωπικό σκοπό.
Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους πέντε (5) παίκτες της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου που κατέκτησε το EURO 2004, μεταξύ αυτών ο Αρχηγός της Εθνικής Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Τάκης Φύσσας, ο Κώστας Κωνσταντινίδης και ο Γιώργος Γεωργιάδης, όπου τα μικρά παιδιά θα έχουν τη χαρά να θαυμάσουν από κοντά, να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τα ινδάλματα τους που μας έκαναν υπερήφανους με την τεράστια επιτυχία τους σε όλο τον κόσμο.
Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι αποκλειστικά Φιλανθρωπικός και γίνεται για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου ΑμεΑ Δράμας «Οι Αγωνιστές», οι οποίοι πρόσφατα διακρίθηκαν με 18 μετάλλια και 2 Πανελλήνια ρεκόρ, στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου της ΕΑΟΜ – ΑμεΑ.
Εκεί θα είναι και η Σερραία διαιτητής Ανατολή Παυλίδου, που επί έξι συνεχή έτη προσφέρει με την παρουσία στην Σερραϊκή διαιτησία, ορίσθηκε να αγωνισθεί στο Διεθνές Φιλικό Αγώνα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων Ελλάδας – Ισραήλ.

Αναλυτικά:

Η Σερραία διαιτητής Παυλίδου Ανατολή, που επί έξι συνεχή έτη προσφέρει με την παρουσία στην Σερραϊκή διαιτησία, ορίσθηκε να αγωνισθεί στο Διεθνές Φιλικό Αγώνα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων Ελλάδας – Ισραήλ, ο οποίος θα διεξαχθεί για φιλανθρωπικό σκοπό, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Νέας Αμισού Δράμας, τιμώντας με την παρουσία της την Σερραϊκή διαιτησία και σε Διεθνές επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα θα διευθύνει ως δεύτερη διαιτητής τον Διεθνή φιλικό αυτό αγώνα. Η Σερραία διαιτητής είναι προσωπική επιλογή του Αλέξανδρου Καραϊωσήφ (Ημαθίας), μέλους της Τεχνικής Επιτροπής Διαιτησίας της European Amputee Football Federation – EAFF και επικεφαλής της διαιτησίας ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων στην Ελλάδα, λόγω της διττής ιδιότητας της ως διαιτητή ποδοσφαίρου και πτυχιούχου ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα αθλητισμό σε ΑμεΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here