Γ’ ΕΘΝΙΚΗ…Πρεμιέρα με νίκη για τον Πανσερραϊκό, η Δόξα «πέταξε» βαθμούς στην έδρα της!!!

Στο πρώτο Σερραϊκό ντέρμπι της  πρεμιέρας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Απόλλωνας Παραλιμνίου ήταν αυτός που κέρδισε την Δόξα Κάτω Καμήλας με 1-0 σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι με αρκετές εκατέρωθεν φάσεις και από τις δύο ομάδες.
O Απόλλων Παραλιμνίου πήρε το μεγάλο «διπλό» στο γήπεδο της ΕΠΣΣ στην Ομόνοια με τον Δημήτρη Γαϊδαρτζή να… σερβίρει στο 44’ το γκολ της νίκης στον Γκάελ Ν’ Λουντούλου. 
Η Δόξα Κάτω Καμήλας παρότι έμεινε πίσω στο σκορ δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή σε μία από τις ελάχιστες φάσεις της για γκολ, έχασε πέναλτι με τον Κεχαγιά(απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Παπαδόπουλος), ενώ είχε και δοκάρι με τον Μπονέρι.
Ο Απόλλωνας Παραλιμνίου είχε δύο δοκάρια με τον Τάκα και τον Ν’ Λουντούλου. 
Ο αγώνας “στιγματίστηκε” από τον σοβαρό τραυματισμό του Κουτζαβασίλη (αποχώρησε με φορείο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάταγμα στον δεξί του αγκώνα).
Από την ομάδα του Παραλιμνίου αντίκρισε κόκκινη κάρτα στο 60’ ο Τοπάλ(δεύτερη κίτρινη), και από την Δόξα Κάτω Καμήλας στο 74′ ο Ζάντσιος(δεύτερη κίτρινη). 
Η  νεοφώτιστη ομάδα της Γ’ Εθνικής Δόξα Κάτω Καμήλας παρότι έχασε στην πρεμιέρα, εμφανίστηκε αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με τα φιλικά που έδωσε στην περίοδο της προετοιμασίας, από την άλλη ο Απόλλων Παραλιμνίου σαφώς διαβασμένος και προετοιμασμένος στο συγκεκριμένο παιχνίδι, είχε αμυντικούς προσανατολισμούς και έπαιζε με αντεπιθέσεις.

O Πανσερραϊκός στην πρεμιέρα νίκησε 2-1 τον Ηρακλή Νέου Ζυγού στο Δημοτικο Γηπεδο Γενισέας στην Ξάνθη, με γκολ του Ομπόσου στο 10’ μετά από σέντρα του Πέτρου και του Πτηνόπουλου στο 63’. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Ξάνθης ήταν να μειώσει το σκορ με τον Δημητριάδη στο 80’.

ΚΥΡΙΑΚΗ   22-09-2019   ΩΡΑ 16:30 

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ …………………………………0-1    Σκόρερ:44’Gael N’ Lundulu
ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ: Σαββίδης, Παπανικολάου(85′ Σιψής), Τσομαχασβίλι, Τσουλλχάη, Ζάντσιος, Αποστόλου(63′ Κουκούτσης), Μπονέρης(76′ Μούστα), Κεχαγιάς, Κωνσταντίνου, Αηδονίδης(77′ Γεράκης), Παπαδόπουλος
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Παπαδόπουλος, Τοπάλ, Τάκας, Κουτζαβασίλης(22′ Τζαμπέγια), Νικολαΐδης, Λάσπατζης(86′ Τζελέπης), Λιάρας, Γιαννόπουλος, Γαϊδαρτζής, Γκάελ Ν’ Λουντούλου (90+ Καρυπίδης), Καρυοφύλλης
Διαιτητής: Βουρνέλης ΕΠΣ Μακεδονίας    
Βοηθοί: Παπαδόπουλος Ηλ. ΕΠΣ Μακεδονίας, Παπαδοπούλου Ζωή ΕΠΣ Μακεδονίας
Παρατηρητής αγώνα: Βασίλειος Κυριακούδης ΕΠΣ Καβάλας Φώτο: ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣΦώτο: ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΟΥ ΖΥΓΟΥ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ………………………………………………1-2    Σκόρερ:80’Δημητριάδης – 10’Ομπόσου,64’Πτηνόπουλος
ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΟΥ ΖΥΓΟΥ: Ευκαρπίδης, Τενεκές, Τιφτίκης (75′ Ανδρέου), Κριεζής, Κιομουρτζής, Χασιώτης, Δημητριάδης, Ξουπλίδης (70′ Πανταζίδης), Πιλτικάκης, Δογανίδης (66′ Καλογιάννης), Κωφίδης (55′ Στεπανιάν).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γιαννακίδης, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Καστριτσέας, Κασμερίδης, Ζιώγας (65′ Τριανταφύλλου), Πέτρου (57′ Πτηνόπουλος), Ψάλτης, Παπαβασιλείου, Γκούρτσας, Ομπόσου (90′ Βάρδας).
Διαιτητής: Τσιάρας ΕΠΣ Καβάλας 
Βοηθοί: Καμπερίδης ΕΠΣ Καβάλας, Καραγιάννης ΕΠΣ Θράκης 
Παρατηρητής αγώνα: Γεώργιος Ουζουνίδης ΕΠΣ Έβρου    

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 

1ος όμιλος (1η αγωνιστική)

ΚΥΡΙΑΚΗ    22-09-2019    ΩΡΑ  16:30 

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ……………………….0-1
ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΟΥ ΖΥΓΟΥ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ …………………………………..1-2
ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.. ………………………..2-1
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ – ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ …………………………………………1-1
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ …………………………………3-1
ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ – ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ……………………………………….0-2
ΡΕΠΟ: ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here