Σ.Δ.Π.Ν. ΣΕΡΡΩΝ…ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ!!!

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Σερρών σε συνεργασία με τον Σ.Δ.Π. Σερρών, ανακοινώνουν ότι την Δευτέρα 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 και ώρα 18:00, στο χώρο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Σερρών, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο σχετικά με τις νέες αλλαγές και τροποποιήσεις επί του Κανόνων του Παιχνιδιού, ώστε όλοι οι Σερραίοι διαιτητές να εφαρμόζουν ενιαία τους κανονισμούς στους αγώνες του Τοπικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Σερρών.
Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν οι γραπτές εξετάσεις (πλην των αξιολογημένων) για ΟΛΟΥΣ τους ΜΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ & ΒΟΗΘΟΥΣ, καθώς επίσης και για όσους θελήσουν να πιστοποιηθούν ως παρατηρητές και εκπαιδευτές τοπικού επιπέδου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020.
Στο σεμινάριο θα πρέπει να παρευρίσκονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΒΟΗΘΟΙ & ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ, ενώ θα πρέπει να προσκομίσουν στην Επιτροπή Διαιτησίας (εάν δεν τις έχουν προσκομίσει ήδη) καρδιολογικές εξετάσεις που θα πιστοποιούν την ικανότητα συμμετοχής σε αθλητικές – διαιτητικές δραστηριότητες από Δημόσιο Νοσοκομείο ή ιδιώτη ιατρό.
Η συμμετοχή στα γραπτά τεστ είναι απαραίτητο κριτήριο για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2019-2020, καθώς ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ.
Για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ημέρα ή την ώρα των εξετάσεων, λόγω επαγγελματικών ή άλλων υποχρεώσεων, θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα ένα μέλος εκ των τριών της Επιτροπής διαιτησίας. Θα οριστεί νέα ημερομηνία για τα επαναληπτικά τεστ, γραπτά και αθλητικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here