Γ΄ΕΘΝΙΚΗ… ΟΙ 11 ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΪΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ!!!

Με 14 ομάδες συνολικά θα συγκροτείται ο 1ος όμιλος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, η ΕΠΟ έδωσε Το πλάνο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, περιόδου 2019-2020, με 107 ομάδες, σε 8 ομίλους. Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου 2019, ενώ η πιθανή ημερομηνία της έναρξης του είναι 22/09.
Ο 1ος όμιλος, στον οποίο θα συμμετέχουν και οι τρεις ομάδες της ΕΠΣ Σερρών (Πανσερραϊκός, Απόλλων Παραλιμνίου, Δόξα Κάτω Καμήλας), θα εκτείνεται από τον Έβρο μέχρι και το Κιλκίς (δηλαδή θα συμπεριλαμβάνει τις Ενώσεις ποδοσφαιρικών σωματείων του Έβρου,της Θράκης,της Ξάνθης,της Καβάλας, της Δράμας και του Κιλκίς.
Η συγχώνευσης του ΑΟ Θράκης Αλεξανδρούπολης με την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου, πήρε την θέση του Ορέστη Ορεστιάδας στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και θα ονομάζεται Ένωση Αλεξανδρούπολης.
Ενώ η τέταρτη ομάδα της ΕΠΣ Καβάλας Δόξα Θεολόγου είναι από την Θάσο.

1ος  όμολος(14 ομάδες)
ΕΠΣ Έβρου: Ένωση Αλεξανδρούπολης
ΕΠΣ Θράκης: Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου
ΕΠΣ Καβάλας: Νέστος Χρυσούπολης, Αετός Ορφανού, Κεραυνός Πέρνης, Δόξα Θεολόγου
ΕΠΣ Ξάνθης: Ορφέας Ξάνθης, Άρης Αβάτου, Ηρακλής Νέου Ζυγού
ΕΠΣ Δράμας: Πανδραμαϊκός
ΕΠΣ Σερρών: Πανσερραϊκός, Απόλλων Παραλιμνίου, Δόξα Κάτω Καμήλας
ΕΠΣ Κιλκίς: Κιλκισιακός

Οι δύο πρώτοι των ομίλων θα συγκροτήσουν δύο νέους ομίλους μπαράζ μετά από κλήρωση και θα αποτελούνται από τέσσερις ομάδες ο κάθε όμιλος. Οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου θα προβιβαστούν στην Football League. Συνεπώς δεν υπάρχει απευθείας άνοδος και προβιβάζονται συνολικά τέσσερις ομάδες.
Σε ότι αφορά τον υποβιβασμό από τον 1ο όμιλο θα υποβιβάζονται στις τοπικές κατηγορίες οι 6 τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here