Δόξα Κάτω Καμήλας…Έχασε στο φιλικό αλλά ήταν… Δόξα!!!

H Δόξα Κάτω Καμήλας ηττήθηκε με 2-1 από τη Δόξα Δράμας στο φιλικό προετοιμασίας της και εν όψη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοσή της, αλλά και κατά διαστήματα έδειξε καλό πρόσωπο και άφησε υποσχέσεις.
H Δόξα Κάτω Καμήλας κόντρα στη Δόξα Δράμας, που θα αγωνιστεί στο Πρωταθλήματα ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 2, εμφάνισε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα εξαιρετικό πρόσωπο, είχε δημιουργία, ταχύτητα, δοκάρι με τον Γιώργο Σίακκα και ευκαιρίες. Αν ήταν πιο αποτελεσματική με τον Κώστα Σιψή και τον Φώτη Κωνσταντίνου σε δύο τετ-α-τετ θα έφευγε με αποτέλεσμα από το γήπεδο της ΕΠΣ στην Ομόνοια, που θα αποτελεί και την έδρα της Δόξας για την φετινή χρονιά.
Η Δόξα Δράμας με καλό πρώτο ημίχρονο και δύο στημένες φάσεις, είχε 2 γκολ(εκτέλεση απευθείας φάουλ με τον Κόντο στο (17′) και εκτέλεση πέναλτι με τον Κρητικό στο (30′), ενώ με την είσοδο στο β’ μέρος του Γιώργου Παπαδόπουλου και με εκπληκτική ατομική προσπάθεια πέτυχε σε εκτέλεση ένα υπέροχο γκολ στο (50′).
Τελικό αποτέλεσμα Δόξα Κάτω Καμήλας- Δόξα Δράμας 1-2.
Δόξα Κάτω Καμήλας (Δουλγέρης): Στόικος, Αρέτογλου, Τσουλχάι, Ζάντσιος, Μακούσης, Σιάκκας, Μούστα, Κεχαγιάς, Μπονέρης, Τσομαχασβίλι, Γεράκης.
Στον Πάγκο καθόταν οι: Σαββίδης, Παπανικολάου, Κωνσταντίνου, Παπαδόπουλος, Βουγιουνδρούκας, Αποστόλου, Σιψής, Κρουστάλλης, Σαμαράς, Κουκούτσης, Πολυχρονίδης.
Δόξα Δράμας (Οφρυδόπουλος): Μένκα, Αυλωνίτης, Μακροπουλιώτης, Καψάλης, Παπαργυρίου, Παρασκευάς, Πλέγας, Κρητικός, Κόντος, Βασιλούδης, Ρόβας.
Στον Πάγκο καθόταν οι: Ηλιάδης, Τάσιος, Ρουγκάλας, Ενγκόγκα, Παπαϊωάννου, Ρούτσης, Περέγιο, Σαμπανίδης, Βίτορ.
Διαιτητής: Δαουτλζής με Βοηθούς τον Σάββα και τον Κρυωνά.Φώτο: Δόξα Κάτω Καμήλας
Φώτο: Δόξα ΔράμαςΗ Δόξα Δράμας τίμησε τον Γιώργο Σιάκκα
Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας τίμησε τον Γιώργο Σιάκκα στην αρχή του φιλικού αγώνα Δόξα Κάτω Καμήλας-Δόξα Δράμας, για την προσφορά του στην ομάδα και ειδικά στην αξέχαστη πορεία της Δόξας Δράμας προς την Α’ Εθνική στα μπαράζ το καλοκαίρι του 2011, με τις οδηγίες του προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου, για την τελευταία παρουσία των «Μαυραετών» στη Σούπερ Λιγκ. Την βραβεύσει έκανε ο τεχνικός διευθυντής της Δόξα Δράμας Νίκος Τσιμπλίδης, που ήταν συμπαίκτης του Γιώργου Σιάκκα εκείνη την περίοδο στα αξέχαστα μπαράζ ανόδου των 12 παικτών στην Αθήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here