ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ…Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας!!!

Την προσεχή Δευτέρα 29 Ιουλίου θα ξεκινήσει στο Δημοτικό γήπεδο του Παραλιμνίου η προετοιμασία της ομάδας του Απόλλωνα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου της Γ΄ Εθνικής 2019-2020, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Παύλου Δημητρίου και του γυμναστή Θεόδωρου Καννά.
Εν τω μεταξύ, η διοίκηση του Απόλλωνα Παραλιμνίου ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας, με τον κεντρικό χαφ Βασίλη Καρυοφύλλη και την λύση συνεργασίας με τον Γιάννη Καρυοφύλλη.

Αναλυτικά:

Την προσεχή Δευτέρα 29/07/2019 θα ξεκινήσει το χτίσιμο της ομάδας για το προσεχές πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Το απόγευμα στις 18:00 θα συγκεντρωθούν στο γήπεδο του Παραλιμνίου οι παίκτες και υπό την επίβλεψη του Παύλου Δημητρίου και του γυμναστή Θεόδωρου Καννά θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση. Θα ακολουθήσουν καθημερινές προπονήσεις με στόχο την καλύτερη προετοιμασία.

Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του, με τον κεντρικό χαφ Βασίλη Καρυοφύλλη. Ο Βασίλης έπαιξε για πρώτη φορά την προηγούμενη σεζόν με την ομάδα μας στη Γ΄ Εθνική και ήταν από τους διακριθέντες. Βασίλη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.
Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την λύση συνεργασίας του με τον Γιάννη Καρυοφύλλη. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here