Νίκος Ζαχαριάς… Ο πρωταθλητής επιστρέφει μετά από πολύχρονη απουσία στη γενέτειρά του!!!

Ο Ευβοιώτης επιτελικός μέσος Νίκος Ζαχαριάς επιστρέφει μετά από πολύχρονη απουσία στη γενέτειρά του και θα αγωνίζεται ξανά στα γήπεδα της Εύβοιας φορώντας τη φανέλα του Ταμυναικού Αλιβερίου.

Αναλυτικά:

Με κίνηση ματ, ο πρόεδρος της ομάδας μας, Τάσος Κατσινόπουλος, φέρνει στο Αλιβέρι και Νίκο Ζαχαριά. Ο ευβοιώτης επιτελικός μέσος είναι 26 ετών (22/12/1993) και ξεκίνησε, από τη γενέτειρά του το Αφράτι Ευβοίας. Σε ηλικία 16 ετών πήρε μεταγραφή στον Ευβοικό Αγ.Νικολάου όπου και στέφθηκε πρωταθλητής (Α’ ΕΠΣΕ) την περίοδο 2011-2012. Φοιτητής στο νομό Σερρών από το 2012 και έπειτα,αγωνίστηκε σε Δ Εθνική με Οδυσσέα Αναγέννησης, σε Επίλεκτους Σερρών με Μ. Αλέξανδρο Γεφυρουδίου, Μ. Αλέξανδρο Καρπερής, Εθνικό Σιδηροκάστρου, Ηρακλή Χειμάρου, και σε Γ Εθνική με Ελπις Σκουτάρεως. Στέφθηκε ακόμα 2 φορές πρωταθλητής, κυπελλούχος Σερρών, ενώ με δικό του γκολ, οδήγησε τον Ελπις Σκουτάρεως στον τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας. Την περίοδο 2017-2018 1ος σκόρερ Επιλέκτων Σερρών (27) γκολ συνολικά με τη Δόξα Λιθοτόπου, ενώ πέρυσι (2018-2019) στέφθηκε ξανά πρωταθλητής με τη Δόξα Κατώ Καμήλας.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ταμυναικού Αλιβερίου, αξιοποιώντας άμεσα τις πληροφορίες, υλοποίησαν και αυτό το μεταγραφικό στόχο, πριν καλά καλά προλάβει να γυρίσει στην Εύβοια. Νίκο σε καλοσωρίζουμε στον Ταμυναικό και ξανά στα γήπεδα της Εύβοιας και σου ευχόμαστε μια ακόμα σπουδαία χρονιά!

Εκ του ΔΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here