Εννέα Σερραίοι διαιτητές… συμμετέχουν στα Εθνικά πρωταθλήματα 2019-20!!!

Η κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ δημοσιοποίησε την Τετάρτη(17/7) τους πίνακες με τους διαιτητές, τους βοηθούς διαιτητές και τους παρατηρητές για Super League, Football League και Γ’ Εθνική.
Στους νέους πίνακες διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών διαιτησίας της σεζόν 2019-2020, βρίσκονται εννέα Σερραίοι διαιτητές που θα συμμετέχουν στα Εθνικά πρωταθλήματα και έξι παρατηρητές διαιτησίας.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 2019 – 2020

Super League: ο Νικόλαος Σάββας (βοηθός διαιτητή)
Football League:  Απόστολος Τζουμαλάκης (Δαιτητής), Αχιλλέας Αναστασιάδης (βοηθός διαιτητή)
Γ’ Εθνική: Σαφούρης Αργυρόπουλος Κωνσταντίνος, Στόλης Διονύσης, Κεφαλάς Δημήτριος  και Χαψάς Ηλίας (διαιτητές), Κρυωνάς Χρήστος και Σάκκος Μιχαήλ(βοηθοί διαιτητές)

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤEΣ 2019-2020

Football League: Γιώργος Φωτιάδης και Συμεών Τσεσμετζής
Γ’ Εθνική: Αλέξανδρος Καδέμογλου, Χρήστος Ιωαννίδης, Βαγγέλης  Κελίδης και Κυριάκος Παλάζης.

“…Εξαιτίας της αύξησης των ομάδων που συμμετέχουν στην 3 η εθνική κατηγορία, της δημιουργίας των πρωταθλημάτων νέων της SL2 και της αύξησης του αριθμού των αγώνων των γυναικείων πρωταθλημάτων, αποφασίστηκε να αυξηθεί ο αριθμός των διαιτητών της 3 ης κατηγορίας σε 110 και επίσης να αυξηθεί ο αριθμός των διαιτητών, που επιλέχθηκαν από τις ΕΠΣ και εγκρίθηκαν στο σεμινάριο Προχωρημένου Σταδίου Κατάρτισης Επιπέδου 2 (GreeKore Promising) για την Κατηγορία 4 Προχωρημένων διαιτητών (70). Ο συνολικός αριθμός των διαιτητών που συμμετέχουν σε αυτές τις διοργανώσεις θα είναι 180.”…

Για πρώτη φορά στον πίνακα της 1ης κατηγορίας μπαίνουν δύο Διαιτητές ο Πέτρος Τσαγκαράκης της ΕΠΣ Χανιών και ο Δημήτρης Μαλούτας της ΕΠΣ Ημαθίας.
Έξι νέα ονόματα περιλαμβάνει ο πίνακας των βοηθών της 1ης κατηγορίας. Αυτοί είναι οι: Αϊναλής Ζήρδας, Καλύβας, Μαυρούδης, Στεφανής και Τζιουβάρας.
Εκτός πινάκων διαιτησίας(υποβιβάστηκαν) δύο διαιτητές ο Λάμπρου και ο Γρατσάνης που σφύριξαν πέρσι στην Super League.

Αναλυτικά, πατήστε ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here