Συλλυπητήρια Της Ε.Π.Σ.Σερρών Για Την Απώλεια Του Χριστόφορου Χριστοφορίδη…

Νικημένος από την επάρατη νόσο έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης 20 Ιουνίου ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών Χριστόφορος Χριστοφορίδης σε ηλικία 80 ετών, που έδωσε μεγάλο μέρος της ζωής του για να υπηρετήσει το Σερραϊκό ποδόσφαιρο.

Συλλυπητήρια Της Ε.Π.Σ.Σερρών Για Την Απώλεια Του Χριστόφορου Χριστοφορίδη

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής, τα μέλη του Δ.Σ, οι υπάλληλοι και όλη η ευρύτερη οικογένεια της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών και του Σερραϊκού ποδοσφαίρου,  εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του τέως Προέδρου της Ένωσης, Χριστόφορου Χριστοφορίδη, ο οποίος έχασε τη μάχη με τη ζωή το πρωί της Πέμπτης 20 Ιουνίου σε ηλικία 80 ετών.  Ο Χριστόφορος Χριστοφορίδης υπηρέτησε με σοβαρότητα το Σερραϊκό ποδόσφαιρο από τη θέση του Προέδρου επί 25 συναπτά έτη(1992-2017), έχοντας προηγουμένως υπάρξει παράγοντας σε ομάδες που ο ίδιος συνέστησε όπως ο Μακεδονικός Σερρών, ο Π.Ο.Σ και η Σέρρες ’85, ενώ διετέλεσε και μέλος του Δ.Σ της Ε.Π.Ο ως Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής Νέων επί θητείας Βασίλη Γκαγκάτση. Η Ε.Π.Σ.Σερρών εύχεται θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και να είναι ελαφρύ το χώμα της πόλης μας που θα τον σκεπάζει.

Συλλυπητήρια του Σ.Δ.Π. Σερρών

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι διαιτητές του Σ.Δ.Π. Σερρών εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια και την θλίψη τους στην οικογένεια και τους οικείους του για την απώλεια του πρώην προέδρου της Ε.Π.Σ.Σερρών Χριστόφορου Χριστοφορίδη.
Ο εκλιπών υπηρέτησε το Σερραϊκό ποδόσφαιρο από τη θέση του Προέδρου επί 25 συναπτά έτη (1992-2017) και προσέφερε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του Σερραΐκού ποδοσφαίρου και της Σερραϊκής διαιτησίας, καθώς αποτελούσε πάντοτε στήριγμα στους Σερραίους διαιτητές.
Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 18:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Σερρών
Αιωνία του η μνήμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Π.Σερρών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here