ΤΕΦΑΑ Σερρών του ΑΠΘ σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ…ΠΜΣ “Προπόνηση και Πρόληψη Τραυματισμών στο Ποδόσφαιρο”!!!

Στο ΤΕΦΑΑ Σερρών του ΑΠΘ σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ  θα λειτουργήσει Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Προπόνηση και Πρόληψη Τραυματισμών στο Ποδόσφαιρο.
Σκοπός του είναι:
α) να προσφέρει στελέχη με εξειδικευμένες γνώσεις σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον εργασίας
β) να αποτελέσει προστάδιο δημιουργίας νέων επιστημόνων στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο.
Το αντικείμενο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ. Προπόνηση και πρόληψη τραυματισμών στο ποδόσφαιρο.) άπτεται στον σχεδιασμό προγραμμάτων προπόνησης για την βελτίωση της απόδοσης των ποδοσφαιριστών με βάση τις νέες σύγχρονες τάσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα, παρέχονται όλες οι απαραίτητες γνώσεις για την δόμηση προγραμμάτων άσκησης που προλαμβάνουν τραυματισμούς στο ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΟΚ επενδύει στην εκπαίδευση

 Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του προγράμματος PAOK Education, και το Τμήμα Επιστήμης, Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) με έδρα τις Σέρρες, ΣΕΦΑΑ, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) ανακοινώνουν τη συνεργασία τους στο πλαίσιο του νέου προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Προπόνηση και Πρόληψη Τραυματισμών στο Ποδόσφαιρο». Το ΠΜΣ διαρκεί τρία ακαδημαϊκά εξάμηνα με ημερομηνία έναρξης τον Σεπτέμβριο του 2019. Στόχος του προγράμματος είναι η παροχή επιστημονικής εξειδίκευσης μεταπτυχιακού επιπέδου σε επιλεγμένα στελέχη (αποφοίτους ΑΕΙ) στο ποδόσφαιρο. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, το οποίο είναι μοναδικό τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Φιλοσοφία του προγράμματος αποτελεί ο συνδυασμός της επιστημονικής γνώσης και της εργαστηριακής εξάσκησης με την πρακτική εφαρμογή σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας καθώς και του προγράμματος PAOK Education, ένα μέρος των μαθημάτων θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη ενώ το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου θα συμμετέχει στη παράδοση μαθημάτων και στη πρακτική εξάσκηση των φοιτητών /τριών. Η συνεργασία θα επεκταθεί στην ενίσχυση επιστημονικής έρευνας υψηλού επιπέδου, στην από κοινού χορήγηση υποτροφιών έρευνας και στην διοργάνωση event με επίκεντρο το ποδόσφαιρο και τη πρόληψη τραυματισμών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες από την Γραμματεία του ΤΕΦΑΑ Σερρών (τηλ. 2310991050,23210-67135).
Στις ιστοσελίδες: http://soccermaster.phed-sr.auth.gr/ (http://soccermaster.phed-sr.auth.gr/) https://phed-sr.auth.gr/el (https://phed-sr.auth.gr/el) και
https://phed-sr.auth.gr/el/postgrad/814?fbclid=IwAR2NMSbGvCsWeXPjLj1TS7eOvuCre07AFaO1nMWcOzi5NrFW2lr7BaAO5fY

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here