ΕΠΣ Σερρών…Θεώρηση Κάρτας Υγείας Ποδοσφαιριστή μέχρι 31/07/2019!!!

Υποχρεωτική είναι «Η ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ» από όλους τους αθλούμενους ποδοσφαιριστές με καταληκτική ημερομηνία 31η Ιουλίου 2019. 
Με επιστολή της προς όλες τις Ενώσεις, η ΕΠΟ υπενθυμίζει ότι… Από 1 Αυγούστου 2019 όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με την κάρτα υγείας αθλητή, προκειμένου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες ποδοσφαίρου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Με επιστολή της προς όλες τις Ενώσεις, η ΕΠΟ υπενθυμίζει την εφαρμογή των διατάξεων της «Κάρτας Υγείας Αθλητή», η οποία ισχύει από 1/8/2019. Αναλυτικά:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με το υπ’ αριθμ. 18215/17-5-2019 έγγραφό της, ενημερώνει ότι καταληκτική ημερομηνία για εφαρμογή των διατάξεων της «Κάρτας Υγείας Αθλητή» έχει οριστεί, μετά την τελευταία παράταση των αρμόδιων Υπουργείων, η 31 Ιουλίου 2019.

Από 1 Αυγούστου 2019 όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με την κάρτα υγείας αθλητή προκειμένου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες ποδοσφαίρου.

Η Κάρτα Υγείας Αθλητή είναι ατομική, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει με σχετικά έγγραφά μας, έχει ισχύ για ένα (1) έτος και συνοδεύει τον αθλητή-ποδοσφαιριστή σε κάθε μετακίνησή του σε άλλο σωματείο».

ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here