ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ…ανακοίνωσε τη σύσταση του νέου Δ.Σ. της ομάδας!!!

Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ανακοίνωσε τη σύσταση του νέου Δ.Σ. της ομάδας. Αλλά και την πρώτη φετινή μεταγραφή,αυτή του Άγγελου Παππά που εκτός από τα διοικητικά θα προσφέρει και σαν παίκτης τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση:

Όταν οι προθέσεις σου είναι να κάνεις την ίδια η γιατί όχι ακόμα καλύτερη χρονιά από την προηγούμενη, πρέπει να οργανώνεις τα πράγματα από νωρίς….Έτσι το συμβούλιο της ομάδας μας συνεδρίασε χθες με σκοπό να παρουσιάσει στον κόσμο τα στοιχεία της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου και να στελεχώσει με ακόμα περισσότερα ενεργά και ικανά μέλη την διοίκηση…..Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν σας παρουσιάζουμε την νέα,δυνατή και γεμάτη φιλοδοξίες διοίκηση μας….
Φώτης Νάτσος, Πάρης Λαϊνάς,Πασχάλης Γκοτσικας, Ηλίας Γκοτσικας,Χρήστος Λιάπης, Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Λαϊνάς, Άγγελος Παππάς, Μιχάλης Παντσιδης, Κωνσταντίνος Λιάπης….Επίσης χωρίς δεύτερη σκέψη και από τις δύο πλευρές ανανέωσε και για την φετινή χρονιά ο προπονητής Χρήστος Σαββίδης και ηδη άρχισε η προετοιμασία για την ενδυνάμωση του ροστερ…επισης πραγματοποιήθηκε και η πρώτη φετινή μεταγραφή,αυτή του Άγγελου Παππά που εκτός από τα διοικητικά θα προσφέρει και σαν παίκτης τις υπηρεσίες του στην ομάδα…
Μια νέα σεζόν ξεκινάει με ακόμα μεγαλύτερες φιλοδοξίες,όπως δηλαδή αρμόζει σε αυτήν την ομάδα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here