Γ΄ Εθνική…Υποχρεωτικά δυο μικροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές στην 11αδα!!!

«Τόπος στα νιάτα» είναι το νέο σύνθημα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αν και παρατηρείται τα τελευταία χρόνια, πολλές ομάδες να στηρίζονται σε νέα παιδιά με ταλέντο και λιγότερη εμπειρία.
Έτσι η ΕΠΟ σύμφωνα με δημοσίευμα του mikriliga από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο καθιστά υποχρεωτική την συμμετοχή δύο μικρών αθλητών στο βασικό σχήμα κάθε ομάδας στην Γ΄ Εθνική, γεγονός που αλλάζει το καθεστώς στα μεταγραφικά.
Παράλληλα οι μικροί επιβάλλεται να είναι τέσσερις στο σύνολο (+2 στην 18αδα), οπότε οι σύλλογοι βάζουν σε προτεραιότητα την απόκτηση «φυντανιών», που συνάμα θα είναι ικανά να βοηθήσουν άμεσα.

Κάποιες ομάδες έχουν αρχίσει ήδη τις επαφές, καθώς φαίνεται να είναι υποχρεωτικό στην αποστολή της ομάδος να βρίσκονται τουλάχιστον τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές, για να υπάρχει και η δυνατότητα αλλαγής εφόσον κριθεί απαραίτητο, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ενδεχομένως οι μικροί παίκτες να προέρχονται από τις ακαδημίες των ομάδων.
Εάν πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη κίνηση από την ΕΠΟ με την υποχρεωτική συμμετοχή των μικρών ποδοσφαιριστών στις ομάδες της Γ’ Εθνικής, τότε θα τονωθεί περισσότερο το ελληνικό στοιχείο των ομάδων, τα νέα ταλέντα θα αποκτούν μεγάλη εμπειρία και θα κεντρίζουν το ενδιαφέρον τον φιλάθλων.
Απομένει να δούμε τώρα ποια θα είναι η ακριβής ηλικία αυτών των μικρών ποδοσφαιριστών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here