ΜΓΣ Πανσερραϊκός… εκκίνηση της διαδικασίας εκκαθάρισης της Π.Α.Ε.!!!.

Μετά τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε από τον  Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός συζητήθηκε και πάρθηκε απόφαση της νέας διοίκησης για  την εκκίνηση της διαδικασίας λύσης-εκκαθάρισης της Ανώνυμης Εταιρείας « ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 Π.Α.Ε.».
Ο έμπειρος νομικός και γνώστης του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Σπύρος Χριστοφορίδης θα παραστεί στις 7/6/19 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Σερρών για την διεκπεραίωση της εντολής που του δόθηκε.

Η σχετική ανακοίνωση:

Εγκρίθηκε η εκκίνηση της διαδικασίας λύσης-εκκαθάρισης της Ανώνυμης Εταιρείας « ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 Π.Α.Ε.» με εκπρόσωπο τον δικηγόρο κ. Σπύρο Χριστοφορίδη, ο οποίος θα παραστεί στις 7/6/19 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Σερρών για την διεκπεραίωση της ως άνω εντολής.

Ανακοίνωση εξέδωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανσερραϊκού, με αφορμή το θετικό βήμα που έγινε, για την εκκαθάριση της ΠΑΕ.

Η διοίκηση της ομάδας μας, με πολύτιμο αρωγό τον ερασιτέχνη Πανσερραϊκό, συνεχίζει την προσπάθεια της, για εξυγίανση του ποδοσφαιρικού τμήματος, απρόσκοπτα και με γνώμονα, αποκλειστικά, το συμφέρον, ενός από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Μακεδονίας.
Έχουμε προβεί σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για λύση, της Ανώνυμης Εταιρείας, με τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 Π.Α.Ε, προκειμένου αυτή να εισέλθει στο στάδιο της εκκαθάρισης. Επιδιώκουμε την δικαστική λύση της ΑΕ, ύστερα από αίτηση, ενώπιον του Μονομελούς πρωτοδικείου Σερρών, στις 7 Ιουνίου 2019.
Σήμερα ανακοινώθηκε, από τον κ. Αρεταίο, προϊστάμενο της Διεύθυνσης του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ), η καταχώρηση της αίτησης, του συλλόγου μας, για την εκκαθάριση και τον διορισμό εκκαθαριστών αυτής.
Καταστούμε πλέον σαφές και στους πλέον δύσπιστους, ότι η τωρινή διοίκηση της ομάδας μας, προχωρά απερίσπαστη, χωρίς κινήσεις εντυπωσιασμού και χωρίς χρονοτριβές, στη νέα διάφανη εποχή του Πανσερραϊκού, προκειμένου, ο σύλλογος των «λιονταριών» να πορεύεται στο εξής, σε στέρεες βάσεις.

Με σεβασμό και εκτίμηση,
Νίκος Κατσαβάκης | Πρόεδρος
Τάσος Καζίας | Γενικός διευθυντής

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here