Απόλλων Παραλιμνίου…Μαζική λήξη συνεργασίας από το σύλλογο!!!

Την λήξη συνεργασίας επτά παικτών από το ρόστερ του Απόλλωνα Παραλιμνίου ανακοίνωσε ο σύλλογος.
Πρόκειται για τους Μερεσιώτη Κώστα, Τριανταφύλλου Κώστα, Τριανταφύλλου Δαμιανό, Σαββίδη Νεόφυτο, Μπονέρη Δημήτριο, Ζυγκερίδη Χαράλαμπο και Γκόλια Άγγελο, τους οποίους ευχαρίστησε  για την προσφορά τους στην ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την λήξη συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Μερεσιώτη Κώστα, Τριανταφύλλου Κώστα, Τριανταφύλλου Δαμιανό, Σαββίδη Νεόφυτο, Μπονέρη Δημήτριο, Ζυγκερίδη Χαράλαμπο και Γκόλια Άγγελο.
Ο Μερεσιώτης Κώστας ήρθε το 2016 για να βοηθήσει τα μέγιστα την αμυντική γραμμή του Απόλλωνα, τόσο με την εμπειρία του όσο και με την ποιότητα που διαθέτει. Αποτέλεσε έναν από τους αρχηγούς, έχοντας ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας μας. Φέτος αγωνίστηκε σε 31 ματς. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
Ο Κώστας Τριανταφύλλου ήταν τα τελευταία χρόνια από τους σταθερότερους παίκτες, με πάθος για την νίκη και γεννημένος νικητής,οδηγώντας την ομάδα μας σε πολλές επιτυχίες. Φέτος αγωνίστηκε σε 27 ματς. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Ο Δαμιανός Τριανταφύλλου ήρθε και πάλι φέτος στον Απόλλωνα για να συμπληρώσει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας με επιτυχία. Φέτος αγωνίστηκε σε 33 ματς. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Επίσης ευχαριστούμε τους Νεόφυτο Σαββίδη (19 συμμετοχές), Δημήτρη Μπονέρη (15 συμμετοχές), Ζυγκερίδη Χαράλαμπο (30 συμμετοχές) και τον Άγγελο Γκόλια (14 συμμετοχές) για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here