Ο αυριανός 48ος τελικός Κυπέλλου…θα είναι μια γιορτή για το ποδόσφαιρο!!!

Στα γραφεία της ΕΠΣ Σερρών πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου, από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών, Αθανάσιο Χατζηπαντελή, εν όψει της διεξαγωγής του 48ου τελικού Κυπέλλου  της Ε.Π.Σ. Σερρών «bristot», που θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:30 στο δημοτικό γήπεδο Σερρών .
Τις ομάδες των δύο φιναλίστ του τελικού  ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ  εκπροσώπησαν οι δύο προπονητές των ομάδων  Ηλίας Εγγονίδης  και Παύλος Δημητρίου, καθώς και οι ποδοσφαιριστές Άγγελος Κούτλας και  Στέφανος Γουναρίδης.
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών τόνισε ότι ο τελικός αυτός αποτελεί στολίδι για την ΕΠΣ Σερρών και ειδικά φέτος που συμμετέχει στον τελικό η αφρόκρεμα του Σερραϊκού ποδοσφαίρου όπως είναι ο Πανσερραϊκός και ο Απόλλωνας Παραλιμνίου. Θεωρώντας ότι είναι οι καλύτερες ομάδες του Νομού Σερρών, τους ευχήθηκε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος, ενώ κάλεσε όλο το φίλαθλο κοινό του νομού να δώσει παρών σε αυτή τη σημαντική διοργάνωση που ο νικητής θα συμμετέχει στον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.
Τέλος, από την πλευρά τους, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές, τόνισαν μεταξύ άλλων, ότι θα προσπαθήσουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, όπως άλλωστε είθισται σε μία τέτοια γιορτή να κερδίσει το ποδόσφαιρο και ο κόσμος να φύγει από το γήπεδο ευχαριστημένος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here