ΜΙΚΤH Κ-16 ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ…επιβλητική νίκη επί της Ε.Π.Σ. Έβρου με 1-0 και φορτσάρει για τελικό!!!

Η Μικτή ομάδα Κ16 της Ε.Π.Σ.Σερρών με μία εξαιρετική εμφάνιση στο Δημοτικό γήπεδο Ξάνθης για την 4η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και με την επιβλητική νίκη επί της Ε.Π.Σ. Έβρου 1-0, προκρίθηκε στους ημιτελικούς της διοργάνωσης.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 15ο λεπτό με τον Νταλίπ Μαδί με κεφαλιά να κάνει το 1-0, μετά από σέντρα του Μάριου Σοφιανού. Αποτέλεσμα που την έφερε στις “4” καλύτερες ομάδες της Ελλάδος.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ε.Π.Σ.Σερρών προκρίθηκε στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας μαζί με τις Ε.Π.Σ Ηρακλείου, Αχαϊας και Χανίων.


ΜΙΚΤΗ Κ-16 ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ:Παππάς, Ανδριτσούδης(57’ Μωραΐτης) , Παπαναστασίου, Πατσιώρας, Θέμελης, Μαυροκέφαλος, Παπαδάκης, Χατζόπουλος(79’ Λαζαρίδης) , Σπυρολλάρης(57’ Τσελεμπάκης), Δαρελάς, Αλεξιάδης
ΜΙΚΤΗ Κ-16 ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ: Κουγιουμτζόπουλος, Φάκης, Βεντούζης, Αδαμίδης(46’ Θεοχαρίδης), Κρουστάλλης, Νταλίπ(66’ λ. τ. Καρατλίδης), Πούλιος, Τριανταφύλλου(46’ Μασκανάκης), Ζιάκας(77’ Παπαδόπουλος), Γκουτίδης, Σοφιανός(77’ Αρναούτογλου)
Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Τσοπουλίδης ΕΠΣ Ξάνθης
Βοηθοί: Ιλιάς Εμπλιούκ  ΕΠΣ Ξάνθης, Δημήτριος Κηλικιώτης ΕΠΣ Ξάνθης

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here