Ο Απόλλωνας Παραλιμνίου… με τον Κουτζαβασίλη είχε την απάντηση!!!

Ισόπαλο 1-1, έληξε η αναμέτρηση του Ορφέα Ξάνθης απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου για την 24η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Ορφέας προηγήθηκε στο 32ο λεπτό με αυτογκόλ του Νικολαΐδη και ο Απόλλωνας είχε την απάντηση στο 41ο λεπτό με τον Κουτζαβασίλη.
Ο Βασίλης Καρυοφύλλης είχε δοκάρι στο 23ο λεπτό, ενώ στο 76ο λεπτό ο Ορφέας, σε μακρινή εκτέλεση φάουλ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Γουναρίδη.
Απόλλων Παραλιμνίου έπιασε στην 3η θέση τον Πανσερραϊκό με 39 βαθμούς ενώ ο Ορφέας Ξάνθης παρέμεινε στην 8η θέση με 33 βαθμούς.
Την ερχόμενη Κυριακή ο Απόλλωνα Παραλιμνίου  δίνει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ασπίς Ξάνθης για την φετινή σεζόν.
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Χασάνογλου(46′ Καλλίδης), Χακή Τζαμπάζ, Καρκατζάνης, Κατρανίτσας, Σουκρήογλου, Μαυρόπουλος, Τορομανίδης, Χαλίλ Τανζού(90΄Βουλγαρίδης), Πασχαλάκης(88′ Αραμπατζής), Καραγκιόζης Γ.(65′ Μπουνταγκίδης)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γουναρίδης, Τριανταφύλλου Δ., Τάκας, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Δέντσας, Λιάρας, Νικολαίδης, Ζυγκερίδης(78′ Καρυφύλλης Γ.), Καρυοφύλλης Β., Τσαούσης(62′ Ντιαλό, 89′ λ.τρ. Γκόλιας)
Διαιτητής: Σιαμάνης ΕΠΣ Δράμας    
βοηθοί: Καραγιάννης ΕΠΣ Θράκης, Καρακασίδης ΕΠΣ Θράκης
Παρατηρητής αγώνα: Γεώργιος Κυριαζίδης ΕΠΣ Έβρου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here