Α’ Εθνική Γυναικών… ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 1-7!!!

Οδυνηρή ήττα στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών για την Πανσερραϊκή με 7-1, από την Προοδευτική Περάματος που με την ήττα αυτή παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ η Προοδευτική Περάματος έπιασε στην 8η θέση με 15 βαθμούς, στο αναβληθέν παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής Γυναικών.
Τραυματίστηκαν στο 26 λεπτό η τερματοφύλακας της Πανσερραϊκής Χατζηχαριστού και τη θέση της πήρε η Μανίακα και στο 53ο λεπτό η Τιλσίζογλου. Χωρίς παίκτριες στον πάγκο, η Πανσερραϊκή αγωνιζόταν με 10 παίκτριες.
Ο προπονητής της  Προοδευτική Περάματος Κοζανίτης απέσυρε από το παιχνίδι την Παπαδημητρίου κι ενώ είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του ως ένδειξη fair play στην ομάδα της Πανσερραϊκής που είχε μείνει με 10 παίκτριες στον αγωνιστικό χώρο.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ: Χατζηχαριστού ( 26′ λ. τρ. Ρωμανίδου), Τιλσίζογλου, Κατρακάζα, Πεμπέ, Γεωργιάδου Ι., Μπιζεριανίδου, Κούτσικου, Μανιάκα, Καραλεξίδου, Πανίδου, Εξουζίδου
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Συμεωνίδη, Γιωτίτσα (53′ Ντόβα), Αρσένη (50′ Υφαντή), Νικοπούλου, Παπαδημητρίου, Ντόκου (46′ Κούκα), Σιούλα, Μιχαηλίδου, Ράπτη (46′ Μήτα), Πελεκούδα, Μπάσκα
Διαιτητής: Αναστασία Μυλοπούλου ΕΠΣ Καβάλας
Βοηθοί: Αναστάσιος Καρασαββαϊδης ΕΠΣ Καβάλας, Κωνσταντίνος Δεδονάκης ΕΠΣ Καβάλας
Παρατηρητής διαιτησίας: Γεώργιος Φωτιάδης  της ΕΠΣ Σερρών

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here