Γ’ ΕΘΝΙΚΗ…“καθάρισαν” Γκούρτσας και Γουναρίδης για Πανσερραϊκό και Παραλίμνιο!!!

Με γκολ του Δημήτρη Γκούρτσα, “καθάρισε” ο Πανσερραϊκός  τον Ορφέα Ξάνθης με 1-0  επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, για την 22η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄εθνικής κατηγορίας.
Από το ξεκίνημα του αγώνα  ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που είχε την κατοχή της μπάλας και αφού απείλησε στο 5ο λεπτό με τον Γκούρτσα , στη συνέχεια έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο 32ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Γκούρτσας σε ανατροπή του από τον Μακράκη, χωρίς ωστόσο να το αξιοποιήσει αφού την εκτέλεσή του μπλόκαρε ο Ρούφος.
Ο Ορφέας Ξάνθης απείλησε την εστία του Γιαννακίδη, στο 64ο λεπτό όταν ο Τορομανίδης με εκτέλεση φάουλ, έστειλε τη μπάλα μέσα στην περιοχή την οποία δεν κατάφερε να βρει κάποιος, αυτή χτύπησε στο έδαφος και στη συνέχεια ανάγκασε τον Γιαννακίδη σε εντυπωσιακή απόκρουση, στο 82o λεπτό το σουτ του Χαλήλ από πλάγια θέση έφυγε ψηλά άουτ, καθώς η φάση του 90+4’ με τον Καραγκιόζη να εκτελεί φάουλ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, να δίνει ύψος στη μπάλα και αφού τη βρήκε ο Γιαννακίδης στη συνέχεια αυτή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.
Ο Απόλλων Παραλίμνιου κατάφερε τελικά να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό στη Χρυσούπολη στον αγώνα με το Νέστο Χρυσούπολης. Παρότι έχανε 1-0 από το 7′ με πέναλτι του Νίκου Μελισσοπουλου, κατάφερε να αποφύγει την ήττα. Το 1-0 στο 7′ ο Μελισσοπουλος, Ισοφαρίζει ο Μουτεσίδης στο 22′ και κάνει το 1-1, το 2-1 στο 88′ ο Μπέλιτς και το 2-2 έγινε στις καθυστερήσεις με τον τερματοφύλακα Γουναρίδη.
Νέα ήττα για τον Εθνικό Σιδηροκάστρου από τον Κεραυνό Πέρνης  με 3-0 μέσα στο
Σιδηρόκαστρο.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ 1ος όμιλος –  22η Αγωνιστικής

ΚΥΡΙΑΚΗ   17-03-2019   ΩΡΑ 15:00

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ………………………………………….1-0                   Σκόρερ:48’Γκούρτσας

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γιαννακίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος, Πολύζος, Κούτλας, Σαρέγκος (54’ Μπίλης) Πέτρου (83’ Ζώβληκας), Ζιώγας, Παπαβασιλείου, Γκούρτσας, Ομπόσου (88’ Παπαδόπουλος)
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Τζαμπάς (71’ Καραγκιόζης), Καρκατσάνης, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Χαλήλ, Τορομανίδης, Χιντ (46’ Μπουντακίδης), Σουκρήογλου, Πασχαλάκης
Διαιτητής: Μπούτσικος ΕΠΣ Μακεδονίας 
Βοηθοί: Ανδρέου ΕΠΣ Μακεδονίας, Μαδίτσης ΕΠΣ Μακεδονίας 
Παρατηρητής αγώνα: Ιορδάνης Ζαχαρόπουλος ΕΠΣ Δράμας

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ …………………….2-2                 Σκόρερ:07′(π)Μελισσόπουλος,88’Μπέλιτς – 22’Μουτεσίδης,90’+Γουναρίδης

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Αθανασίου, Μαιδανός, Αρετάς, Παπαδόπουλος, Μκριτσιάν, Κούντου, Ορφανίδης, Ν. Μελισσόπουλος, Μπέλιτς, Νικλητσιώτης, Α. Μελισσόπουλος.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γουναρίδης, Δ. Τριανταφύλλου. Τσαούσης, Μερεσιώτης, Κουτζαβασίλης, Κ.Τριανταφύλλου, Νικολαίδης(86′ Δέντσας), Diallo (35′ Β. Καρυοφύλλης), Λιάρας, Ζυγκερίδης (90′ Γ. Καρυοφύλλης),Μουτεσίδης (80′ Σιψής).
Διαιτητής: Δραγούσης ΕΠΣ Κιλκίς
Βοηθοί: Γκιόση ΕΠΣ Θράκης, Δημητριάδης ΕΠΣ Θράκης
Παρατηρητής αγώνα: Ιωάννης Στρατούδης ΕΠΣ Έβρου           

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ …………………………0-3                 Σκόρερ:16’Χαριτίδης,28’Τζιβανόπουλος,66’Χατζηκυριάκου
Διαιτητής: Μαρόπουλος ΕΠΣ Μακεδονίας    
Βοηθοί: Σιανίδης ΕΠΣ Μακεδονίας, Τσεχελίδης ΕΠΣ Μακεδονίας    
Παρατηρητής αγώνα: Ελευθέριος Καζαντζίδης ΕΠΣ Δράμας    

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 

1ος όμιλος (22η αγωνιστική)

ΚΥΡΙΑΚΗ    17-03-2019    ΩΡΑ  15:00

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ…………………………………1-0
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ……………..2-2
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ…………………0-3
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ……………………………3-0
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ – ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ………………………………………..4-2
ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ – ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ………………………………………..1-2
ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟY – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ………………..1-2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here