Γ’ ΕΘΝΙΚΗ… Οι ποινές από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ!!!

Ανακοινώθηκαν την Πέμπτη (7/3) οι ποινές στη Γ’ Εθνική, με τον Αριστείδη Μπιντανάκη, φροντιστή του Πανσερραϊκού να είχε τις μεγαλύτερες συνέπειες, ενώ ο Νέστος Χρυσούπολης και ο παράγοντάς του Βασίλειος Κουτρούλος, αθωώθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Κηρύσσει τους εγκαλουμένους πειθαρχικά ελεγκτέους για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό άδικη πράξη για πειθαρχικά πaραπτώματα στον αγώνα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Πανσερραϊκός-Άρης Αβάτου στις 17/02/2019. Επιβάλλει στον δεύτερο εγκαλούμενο φροντιστή του σωματείου Πανσερραϊκός, Αριστείδη Μπιντανάκη, ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για τριάντα (30) ημέρες. Απειλεί σε βάρος του πρώτου εγκαλουμένου σωματείου με την επωνυμία Πανσερραϊκός χρηματική ποινή ύψους χιλίων εξακοσίων εξήντα επτά ευρώ (1.667) ευρώ, για την περίπτωση μη τήρησης της ανωτέρω ποινής του δεύτερου εγκαλουμένου.
Απαλλάσσει τους εγκαλούμενους α) Νέστο Χρυσούπολης» και β) του Βασίλειο Κουτρούλο, αξιωματούχο-παράγοντα του σωματείου, μη δηλωμένου στο φύλλο αγώνα, από την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη, για πειθαρχικά παραπτώματα που φέρονται να τελέστηκαν στον αγώνα Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων Νέστος Χρυσόπουλης-Κεραυνός Πέρνης στις 17/02/2019».

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here