ΜΙΚΤH Κ-16 ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ… πανηγύρισε την πρόκριση στα πέναλτι με 4-3!!!

Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, η Μικτή ομάδα Κ16 της Ε.Π.Σ.Σερρών στα πλαίσια της 2ης φάσης και σε αγώνα νοκ-άουτ, στο Γήπεδο της ΕΠΣ Σερρών στην Ομόνοια, απέκλεισε την Μικτή ομάδα Κ16 της Ε.Π.Σ.Ξάνθης, επικρατώντας με 4-3 στα πέναλτι..(1-1 η κανονική διάρκεια του αγώνα, δεν υπήρχε παράταση).
Η Μικτή ομάδα Κ16 της Ε.Π.Σ.Σερρών  στο α’ ημίχρονο δεν είχε τις φάσεις για γκολ, σε αντίθεση με την Ε.Π.Σ.Ξάνθης να σκοράρει με τον Αμανατίδη στο 21ο λεπτό. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι λειτούργησαν καλύτερα επιθετικά, πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες και τελικά στο 48ο λεπτό με τον Μασκανάκη να σκοράρει, έστειλαν το ματς στα πέναλτι(1-1).

ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ
Γκριγκοριάν 0-1
Σοφιανός 1-1
Λιόντος απέκρουσε
Μασκανάκης απέκρουσε
Περτσανίδης 1-2
Τσιφούτης 2-2
Καφετζής 2-3
Αδαμίδης 3-3
Αραμπατζής απέκρουσε
Γκουτίδης απέκρουσε
Καλαϊτζής άουτ
Πούλιος 4-3
Τελικό αποτέλεσμα: ΜΙΚΤΗ Κ-16 ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ-ΜΙΚΤΗ Κ-16 ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ 4-3
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αναστάσιος Τσιλίκας με βοηθούς(Βερνέζης – Δεδονάκης) της ΕΠΣ Καβάλας.
ΜΙΚΤΗ Κ-16 ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ: Κουγιουμτζόπουλος, Καρατλίδης(64′ Παπαδόπουλος), Βεντούζης, Αδαμίδης, Κρουστάλλης, Τριανταφύλλου(28′ Πούλιος) , Νταλίπ(41′ Μασκανάκης), Σοφιανός, Ζιάκας(28’ Φάκης), Γκουτίδης, Αρναούτογλου(41′ Τσιφούτης).
ΜΙΚΤΗ Κ-16 ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ομέρογλου, Καλαϊτζής, Κούτσογλου, Γκριγκοριάν, Χαϊτίδης, Μπαργκάν (60′ Τολμίδης Γ. 76′ Καφετζής), Βαφειάδης (79′ Σαλή Ογλού), Βουλγαρίδης,

Αμανατίδης (62′ Λιόντος), Περτσανίδης, Αραμπατζής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here