Γ’ ΕΘΝΙΚΗ…Κέρδισε το Παραλίμνιο έχασαν Πανσερραϊκός και Σιδηρόκαστρο!!!

Με ελλείψεις ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε εκτός έδρας, από τον πρωτοπόρο Νέστο Χρυσούπολης με 3-0.
Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, ο Πανσερραϊκός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο με 2-0, είχε τρεις καλές φάσεις για να πετύχει κάποιο τέρμα με τους Παπαβασιλείου και Γκούρτσα. Αλλά Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 23′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μικρτσιάν, το οποίο κέρδισε ο Παρουτσής από τον Μπάρδα, ενώ στο 38′ ο Γκουτσίδης με κεφαλιά σημείωσε το δεύτερο γκολ του Νέστου Χρυσούπολης.
Στο β’ μέρος δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά την εικόνα αγώνα, με τον Ηλία Εγγονίδη να αναγκάζεται σε δύο αναγκαστικές αλλαγές καθώς είδε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει το ματς ο Γκούρτσας λόγω ενοχλήσεων, όπως και ο Μακούσης. ο Πανσερραϊκός  προσπάθησε να γίνει απειλητικός κυρίως με μακρινά σουτ του Παπαβασιλείου όμως το τελικό 3-0 σημείωσε ο Μπέλιτς στο 85ο λεπτό.
Στο τέλος του ματς ο προπονητής του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ, Ηλίας Εγγονίδης τόνισε πως “το σκορ είναι πλασματικό καθώς θα μπορούσαμε με τις ευκαιρίες που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο να πετύχουμε κάποιο γκολ”..

Επανήλθε στις νίκες ο Απόλλων Παραλίμνιου που επικράτησε του Καλαμπακίου με σκορ 3-1 παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, σε ένα παιχνίδι που αποζημίωσε τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο δημοτικό γήπεδο του Παραλίμνιου.
Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Σαββίδη στο 46ο λεπτό αιφνιδιάζοντας τους παίκτες του Παύλου Δημητρίου.
Ο Μουτεσίδης ήταν αυτός που έφερε στα ίσια το παιχνίδι, στο 57ο λεπτό, με κοντινή προβολή σε μια αναταραχή που δημιουργήθηκε στην μικρή περιοχή, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κ. Τριανταφύλλου έκανε το 1-1.
Το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα, σημειώθηκε στο 64ο λεπτό και πάλι από στατική φάση, με την εκτέλεση φάουλ του Τάκα να καταλήγει στον Μερεσιώτη ο οποίος με άψογο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κελετζή.
Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Diallo , μετά από ωραία κεφαλιά στο 86ο λεπτό.
Οριζόντιο δοκάρι είχε ο Απόλλων Παραλιμνίου με τον Κ. Τριανταφύλλου στο 35ο λεπτό.

Τέλος, η Καβάλα που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Βαθμολογίας κέρδισε τον Εθνικό Σιδηροκάστρου με 5-0 στο «Ανθή Καραγιάννη».

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ 1ος όμιλος –  21η Αγωνιστική

ΚΥΡΙΑΚΗ   03-03-2019   ΩΡΑ 15:00

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ……………………………………………3-0       Σκόρερ:23′(π)Μκρτσιάν,38’Γκουτσίδης,85’Μπέλιτς

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Αθανασίου, Μαϊντανός, Αρετάς, Παπαδόπουλος, Κουντού, Μικρτσιάν, Ορφανίδης, Μελισσόπουλος, Παρουτσής, Νικλειτσιώτης, Γκουτσίδης.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Στεφανίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος, Καστριτσέας, Κεχαγιάς, Μακούσης (46′ Παπαδόπουλος), Πέτρου (73′ Σαρέγκος), Ζιώγας, Παπαβασιλείου, Γκούρτσας (55′ λ.τ. Ζώβληκας), Ομπόσου
Διαιτητής: Τσακαλίδης ΕΠΣ Χαλκιδικής       
βοηθοί: Μαλανδρής ΕΠΣ Χαλκιδικής, Κώστογλου ΕΠΣ Χαλκιδικής       
Παρατηρητής αγώνα: Γεώργιος Ουζουνίδης ΕΠΣ Έβρου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ ………………………………………3-1     Σκόρερ:57’Μουτεσίδης,64’Μερεσιώτης,86’Ντιαλό – 46’Σαββίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Σαββίδης, Δ. Τριανταφύλλου (56ο Diallo), Τάκας, Μερεσιώτης, Δέντσας, Κ. Τριανταφύλλου, Λιάρας, Νικολαίδης, Σιψής(61ο Ζυγκερίδης), Μουτεσίδης (83ο Τοπάλ) , Τσαούσης (77ο Μεταλλίδης)
Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ: Κελετζής, Κασαπίδης, Θεοδοσιάδης, Κλογκέρι, Μίτρε, Βασιλειάδης, Τζιβανάκης, Στάικος, Σαββίδης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης.
Διαιτητής: Τσιαουσίδης ΕΠΣ Μακεδονίας    
βοηθοί: Μεταξιώτης ΕΠΣ Μακεδονίας, Κωνσταντίν ΕΠΣ Μακεδονίας    
Παρατηρητής αγώνα: Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης ΕΠΣ Καβάλας           

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ………………………………………………5-0     Σκόρερ:01’Γιατσβίνοβιτς,20′,42’Μαρκόπουλος,24’Βαλαβανόπουλος,64’Τσούτσης

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ: Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Τόσκας (53` Τουμανίδης), Κασμερίδης, Κέρθι, Τσούτσης (64` Γεμιστός), Γιατσβίνοβιτς (53` Θωμαϊδης), Βαλαβανόπουλος (71` Μπλιός), Παπαδόπουλος, Μαρκόπουλος.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: Τσιντσάρης Δ., Πετρίδης, Λιάτσης (75` Ν.  Σαμαράς), Αγγελίδης, Σαμαράς Κ, Τσιντσάρης Γ, Καραχάλος (65` Ευσταθιάδης), Αβράμης, Παπίτσας (79` Γέρμανλης), Παρούκας, Τσεμπερίδης (76` Ράτσικας)
Διαιτητής: Σιαμάνης ΕΠΣ Δράμας    
βοηθοί: Χασιώτης ΕΠΣ Δράμας, Ραβίκαλης ΕΠΣ Δράμας    
Παρατηρητής αγώνα: Χαράλαμπος Νικολαϊδης ΕΠΣ Μακεδονίας    

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 

1ος όμιλος (21η αγωνιστική)

ΚΥΡΙΑΚΗ    03-03-2019    ΩΡΑ  15:00

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ………………………………….3-0 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥΣ – ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟY ……………………………3-1
ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ……………………………………5-0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ……………………0-2
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ ……………………………………………..0-0
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ – ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ …………………………………………..0-0
ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ …………………………………………..0-2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here