Γ’ ΕΘΝΙΚΗ… Έμειναν στο “Χ” Πανσερραϊκός και Απόλλων Παραλιμνίου, έχασε το Σιδηρόκαστρο!!!

Το Σερραϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Απόλλων Παραλιμνίου για την 20η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής δεν έβγαλε νικητή, οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.
Ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές στην εστία του Γουναρίδη με πρωταγωνιστές τους Πέτρου (18′), Παπαβασιλείου (19′), Ομπόσου (26′) και  με τον Καστριτσέα (62′). Ενώ ο Απόλλων Παραλιμνίου πρόσεξε περισσότερο τα αμυντικά του καθήκοντα είχε δύο καλές φάσεις με τον Λιάρα στο 32’ και στο 73’. Ο Απόλλων Παραλιμνίου από το 78’ έπαιζε  με 10 παίκτες καθώς  ο  Νικολαϊδης  είδε την κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη)
Στο ματς των ουραγών στο Σιδηρόκαστρο, ο Εθνικός Σιδηροκάστρου έχασε από την Ασπίδα Ξάνθης με 3-1.
Ο Άρης Αβάτου έβαλε φωτιά στην κορυφή της Βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έξι στροφές πριν την λήξη του. Το Άβατο επικράτησε του Νέστου Χρυσούπολης με 1-0 που γνώρισε μετά από 20 αγώνες την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με την νίκη της Καβαλάς στο Κόσμιο η μάχη της κορυφής αρχίζει από την αρχή με τους δυο μονομάχους να τους χωρίζει ένας βαθμός.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ  20η Αγωνιστική

ΚΥΡΙΑΚΗ   24-02-2019   ΩΡΑ 15:00

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ …………………………………………..0-0   Σκόρερ:ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Στεφανίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος (90′ Μακούσης), Καστριτσέας, Πολύζος, Κεχαγιάς (75′ Παπαδόπουλος), Πέτρου (59′ Κονταξής), Ζιώγας, Παπαβασιλείου, Γκούρτσας, Ομπόσου
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γουναρίδης, Δ. Τριανταφύλλου, Τάκας, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Κ. Τριανταφύλλου, Λιάρας (89′ Δέντσας), Νικολαϊδης, Σιψής (60′ Ζυγκερίδης), Καρυοφύλλης, (64′ Τσαούσης), Ντιαλό (56′ Μουτεσίδης)
Διαιτητής: Αναστασόπουλος ΕΠΣ Χαλκιδικής       
Bοηθοί: Γούτας ΕΠΣ Χαλκιδικής, Χρυσαϊδης ΕΠΣ Χαλκιδικής       
Παρατηρητής αγώνα: Βασίλειος Σταμουλής ΕΠΣ Μακεδονίας

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ ………………………………………..1-3    Σκόρερ:55’Ευσταθιάδης – 31′(π)Χριστοφορίδης,70’Κυριαζίδης,87’Σαβόγλου 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: Γκαϊδατζάκης, Λιάτσης, Πετρίδης, Σαμαράς Ν., Σαμαράς Κ., Αγγελίδης, Καραχάλιος, Αβράμης, Παπίτσας, Τσεμπερίδης, Παρούκας
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: Χατζηγεωργίου, Σαμαράς Α., Νταμπανλής, Νικολούδης, Μερακλής, Χατζήπαπας, Κυριαζίδης, Κωτίδης, Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος, Σαββόγλου Ρ.
Διαιτητής: Γεώργιος Παπαδόπουλος ΕΠΣ Μακεδονίας    
Bοηθοί: Κουφός ΕΠΣ Μακεδονίας, Τσεχελίδης ΕΠΣ Μακεδονίας    
Παρατηρητής αγώνα: Γεώργιος Μπέης ΕΠΣ Καβάλας    

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 

1ος όμιλος (20η αγωνιστική)

ΚΥΡΙΑΚΗ    24-02-2019    ΩΡΑ  15:00

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ……………………………………0-0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ ………………………………..1-3
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ ……………………………………..1-0
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ……………………………………….1-0
ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ …………5-1 (Σάββατο 23-02-2019)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ – ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ………………………………………..0-1
ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ – ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ ……………………………………………………..7-0

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here