ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ…διέλυσαν την ΕΠΣ Χαλκιδικής παίζοντας ποδόσφαιρο αλά playstation!!!

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι Μικτές ομάδες Κ-14 και Κ-16 της ΕΠΣ Σερρών έφυγαν από το Δημοτικό γήπεδο Τρίγλιας νικηφόρες απέναντι στις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Χαλκιδικής  βάζοντας στο σακούλι τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, για την 5η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων.
Η Μικτή ομάδα Κ-16 της ΕΠΣ Σερρών Παίζοντας ποδόσφαιρο αλά playstation και κυριαρχώντας απόλυτα στον βαρύ αγωνιστικό χώρο, διέλυσε με 6-2 την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Xαλκιδικής.
Τον χορό των  γκολ άνοιξε ο Νταλίπ και ακολούθησαν με 2 γκολ ο Καρατλίδης και ο Σοφιανός. Ένα γκολ σημείωσε και ο Ζιάκας.
Αυτή ήταν η Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Σάκη Τερζή, με την οποία η ομάδα φιγουράρει στην  πρώτη θέση της βαθμολογίας.
ΕΠΣ Σερρών Μικτή Κ-16:Κιουτάχιαλης(60’ Κουγιουμτζόπουλος), Φάκης(50΄ Παπαδόπουλος), Καρατλίδης, Αδαμίδης, Κρουστάλλης, Θεοχαρίδης(60΄ Τσιφούτης), Σοφιανός(50΄ Πασχαλίδης), Τριανταφύλλου Αθ., Γκουτίδης Αθ., Νταλίπ(31΄ Ζιάκας), Αρναούτογλου
Διαιτητής: Νικόλαος Μαρόπουλος ΕΠΣ Μακεδονίας
Βοηθοί: Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος ΕΠΣ Μακεδονίας, Διαμαντής Αλμπάντης ΕΠΣ Μακεδονίας
Η Μικτή ομάδα Κ-14 της ΕΠΣ Σερρών νίκησε με 2-0 την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Xαλκιδικής. Τα γκολ σημείωσαν ο Αχλιατλής στο 20’ και ο Σίκαλος στο 42’.
ΕΠΣ Σερρών Μικτή Κ-14: Συμεωνίδης, Παπακωνσταντίνου, Λίλης, Καρακάσης, Σαφούρης, Κεραμυδάς, Αϊβατζίδης, Κωνσταντινίδης, Αχλιατλής, Κόκκινος, Ματσικόπουλος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Φούρλιος, Τριανταφύλλου Αγγ., Γκουτίδης Π., Σίκαλος, Τσινίογλου, Δημητρίου, Ανάδολης.
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Φουστανάς ΕΠΣ Μακεδονίας
Βοηθοί: Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος ΕΠΣ Μακεδονίας, Διαμαντής Αλμπάντης ΕΠΣ Μακεδονίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here