SERRES 1800…τέσσερις νέες κινήσεις στο ρόστερ της ομάδας!!!

Νέα δεδομένα στο ρόστερ της Serres 1800, που ενισχύουν σημαντικά το νευραλγικό χώρο του κέντρου στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Η ομάδα  ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση των Αριστοτέλη Παναγιωτίδη, Σταύρο Μιχαλάκη, Σταμάτη Σωμάδη και τον νεαρό φέρελπη Βασίλη Μακράκη, που θα μπουν άμεσα στο πλάνο του Νίκου Κουζουτζίδη.

1. Με τα χρώματα της ομάδας Serres 1800, θα αγωνίζεται ο πρώην μέσος του Απόλλωνα Παραλιμνίου Αριστοτέλης(Αρίστος) Παναγιωτίδης, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό τον νευραλγικό χώρο του κέντρου.
Ο 22χρονος(Γεν. 1997) διακρίνεται για τη μαχητικότητα και το αγωνιστικό του πάθος. Ξεκίνησε από την ακαδημία του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας, στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης όπου είχε συμμετοχή και σε αγώνα κυπέλλου, αργότερα δόθηκε δανεικός στον Πανσερραϊκό. Το καλοκαίρι του 2017 είχε ανακοινωθεί από τον Ηρακλή αλλά  έμεινε ελεύθερος λόγο διάλυση της ΠΑΕ.Τον Σεπτέμβριο  φόρεσε την φανέλα της Καλλιθέας, όπου έπαιξε σε έναν αγώνα. Στα μέσα της χρονιάς εγκατέλειψε την Καλλιθέα, για να αγωνιστεί  με την ΑΕ Ποντίων Καραγιαννίων στην Γ’ Εθνική κατηγορία, παίρνοντας αρκετά παιχνίδια στα πόδια του. Την περσινή χρονιά, είχε αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική με τα χρώματα του Απόλλωνα Παραλιμνίου.
2. Ο παίκτης πολυεργαλείο Σταύρος Μιχαλάκης,  με θητεία στον Εθνικό Σιδηροκάστρου μπορεί να αγωνισθεί με την ίδια ευκολία στην άμυνα αλλά και στην μεσαία γραμμή. Είχε αγωνιστεί παλαιότερα στην ερασιτεχνική Ata Sport Urmitz της Γερμανίας.
3. Ο μέσος αμυντικός  Σταμάτης Σωμάδης, αποκτήθηκε από τον Αγώνα  Κορμίστας και φέτος ,ήταν διακριθείς σε πολλούς αγώνες του πρωταθλήματος της Ανώτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών.
4. Επένδυση για το μέλλον από  την Serres 1800, που ενέταξε στο δυναμικό της τον  επιθετικό Βασίλη Μακράκη. Ο 15χρονος(Γεν. 2004) φέρελπις ποδοσφαιριστής, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Νίκης Χριστός ,εντυπωσίασε με  τις εμφανίσεις του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here