Ο Πανσερραϊκός… ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Μασκανάκη!!!

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Μασκανάκη από την ομάδα της Ασπίδας Δραβήσκου, με το τεχνικό τιμ του Πανσερραϊκού να έχει το βλέμμα στραμμένο στα ταλέντα του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Σερρών.
Ο Αλέξανδρος Μασκανάκης είναι γεννημένος στις 8 Αυγούστου του 2004 και αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι ένας παίκτης με καλά τεχνικά και αθλητικά στοιχεία και αγωνίζεται στην ομάδα της Ασπίδας Δραβήσκου με συμμετοχή στην Β΄ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Σερρών.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Μασκανάκη από την ομάδα της Ασπίδας Δραβήσκου. Ο παίκτης θα παραμείνει ως δανεικός στην ομάδα του, για να ολοκληρώσει τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις, με την τοπική ομάδα και θα ενσωματωθεί το καλοκαίρι στον Πανσερραϊκό, με την έναρξη της προετοιμασίας. Ο Α. Μασκανάκης αποτελεί επένδυση για τον Πανσερραϊκό μας και χαιρόμαστε που επέλεξε την πρώτη ομάδα του νομού για να πάρει την ευκαιρία του, την στιγμή που υπήρχε ενδιαφέρον και από ομάδες εκτός Σερρών. Παράλληλα ευχαριστούμε τον σύλλογο της Ασπίδας Δραβήσκου για την άψογη συνεργασία.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here