Γ’ ΕΘΝΙΚΗ…Σάρωσε ο Πανσερραϊκός, κέρδισε ο Απόλλων στο Σερραϊκό ντέρμπι!!!

O Πανσερραϊκός παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, τελικά πήρε τη νίκη με 5-2 κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο που ήταν σα να μην έγινε ποτέ για τον Πανσερραϊκό(με τα άκρα του να είναι ανύπαρκτα και τα τρεξίματα του ελάχιστα), μπήκε πολύ πιο δυνατά στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης,με πρωταγωνιστές τον Κονταξή και Ομπόσου να δημιουργούν και τους Παπαβασιλείου, Γκούρτσα να εκτελούν.Σάρωσε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με  δύο γκολ του Κονταξή 45′ και 55′,δύο του Παπαβασιλείου 70′ και 79′ και ένα γκολ του Δημήτρη Γκούρτσα στο 72′. Για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης σκόραραν ο  Μαλτέζος στο 21′, και στο 38′ ο Δεδελούδης.
Τραυματίας αποχώρησε στο 58′ ο αμυντικός του Εθνικού Λίτσιος.
Στο Δημοτικό Γήπεδο του Παραλιμνίου, ο Απόλλων ήταν καλύτερος και επικράτησε του Εθνικού Σιδηροκάστρου με 2-0,στο 4ο Σερραϊκό ντέρμπι για τη 15η αγωνιστική  του Πρωταθλήματος, του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Το 1-0 έγινε στο 29’ σε εκτέλεση κόρνερ ο Τάκας έπιασε κεφαλιά, η μπάλα βρήκε σε σώματα αμυνόμενων και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Γαβριηλίδη, ενώ το 2-0 έκανε με εκτέλεση πέναλτι ο Μουτεσίδης στο 77 λεπτό.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ  15η Αγωνιστική

ΚΥΡΙΑΚΗ     20-01-2019   ΩΡΑ 15:00 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ………………………………….5-2  Σκόρερ:45′,55’Κονταξής,70′,79’Παπαβασιλείου,72’Γκούρτσας – 21’Μαλτέζος,38’Δεδελούδης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Εγγονίδης): Στεφανίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος, Καστριτσέας, Κούτλας, Κεχαγιάς (76’ Πέτρου), Κονταξής (85’ Σαρέγκος), Ζιώγας (57’ Πέτρου), Παπαβασιλείου, Γκούρτσας, Ομπόσου (86’ Μπίλης)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δίγκας): Μπαμπλής, Δουρουγιδένης, Λυμπέρης, Σωτηράκης, Γκουντενούδης, Κούλας (81’ Αντωνιάδης), Λίτσιος (58’ Τσαπάνης), Μαλτέζος (76’ Μαρασλής), Γκαϊτατζής, Γκαβανόζης, Δεδελούδης (64’ Καρακασίδης).
Διαιτητής: Τακίδης ΕΠΣ Κιλκίς
Βοηθοί: Χαραλαμπόπουλος ΕΠΣ Κιλκίς, Ιωαννίδης ΕΠΣ Κιλκίς
Παρατηρητής αγώνα: Γεώργιος Μπάρας ΕΠΣ Μακεδονίας     

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ …………………………..2-0    Σκόρερ:29’Τάκας, 77′(π)Μουτεσίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Δημητρίου): Γουναρίδης, Τριανταφύλλου Δ. (68’ Σιψής), Τάκας, Κουτζαβασίλης, Δέντσας(80’ Μεταλλίδης), Μερεσιώτης, Λιάρας, Νικολαΐδης(55’ Αμπντουλαγιέ), Ζιγκερίδης, Καρυοφύλλης Β., Μουτεσίδης(85’ Καρυοφύλλης Ι.)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ (Καρυπίδης): Γαβριηλίδης, Τσιντσάρης, Πετρίδης(65’ Παρούκας), Τσιατμάς,  Σαμαράς, Τοπάλ, Γέρμανλης(55’ Βεντούζης), Καραχάλιος(58’ Ράτσικας), Γεράκης, Τσεμπερίδης(79’ Σαμαράς), Αβράμης
Διαιτητής: Χορόζογλου ΕΠΣ Δράμας       
Βοηθοί: Ραβίκαλης ΕΠΣ Δράμας, Κοτανίδου ΕΠΣ Δράμας       
Παρατηρητής αγώνα: Απόστολος Αποστολίδης ΕΠΣ Κιλκίς          

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 

1ος όμιλος (15η αγωνιστική)

ΚΥΡΙΑΚΗ    13-01-2019    ΩΡΑ  15:00

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ……………………………….2-0
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ………………………………………5-2
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ – ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ …………………………………………………………0-2
ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ – ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ ………………………………………………………..3-0
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ – ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ ………………………………………………………….1-0
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ………………………………………………..2-1
ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ …………………………………………….1-2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here