ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ… ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!!!

Σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά τις αλλαγές στο ρόστερ του Απόλλωνα Παραλιμνίου που με τις εμφανίσεις τεσσάρων ποδοσφαιριστών έκαναν την Διοίκηση και το προπονητικό τιμ να αναθεωρήσουν τις σκέψεις που είχαν και έτσι μόλις πρόσφατα απευθύνθηκαν σε αυτούς και δεν υπολογίζονται πλέον στην ομάδα του Απόλλωνα.
Ήδη γίνονται κινήσεις και προτάσεις προκειμένου να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν άμεσα την ομάδα.
Ο Απόλλων Παραλιμνίου έχει στραφεί στην αναζήτηση ποδοσφαιριστών και από ομάδες του τοπικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Σερρών.

Η Σχετική ανακοίνωση:

Από σήμερα τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν θα βρίσκονται στην ομάδα μας.

  1. Ο Παναγιώτης Μαυρομμάτης που ήρθε φέτος στην ομάδα για να βοηθήσει στην άμυνα έχοντας εμπειρία απο την κατηγορία. Αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια έχοντας 651 λεπτά συμμετοχής. Αναλυτικά έπαιξε 328 λεπτά ( σε 5 παιχνίδια) για το πρωτάθλημα, 143 λεπτά ( σε 2 παιχνίδια) για το Κύπελλο Ελλάδας και 180 λεπτά ( σε 2 παιχνίδια) για το Κύπελλο ΕΠΣΣ. Δυστυχώς στο τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα μας, αποχώρησε τραυματίας.
  2. Ο Δημήτρης Κεχαγιάς πού αποτελούσε μέλος της ομάδας μας από φέτος το καλοκαίρι. Αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια έχοντας 1004 λεπτά συμμετοχής. Αναλυτικά έπαιξε 514 λεπτά ( σε 11 παιχνίδια) για το πρωτάθλημα, 399 λεπτά ( σε 5 παιχνίδια) για το Κύπελλο Ελλάδας και 91 λεπτά ( σε 2 παιχνίδια) για το Κύπελλο ΕΠΣΣ.
  3. Ο Γιώργος Λαζαρίδης με μεγάλη συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας. Αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια έχοντας 1247 λεπτά συμμετοχής. Αναλυτικά έπαιξε 933 λεπτά ( σε 12 παιχνίδια) για το πρωτάθλημα, 179 λεπτά ( σε 3 παιχνίδια) για το Κύπελλο Ελλάδας και 135 λεπτά ( σε 2 παιχνίδια) για το Κύπελλο ΕΠΣΣ.
  4. Ο Αριστοτέλης Παναγιωτίδης πού ήρθε φέτος στην ομάδα για να προσθέσει ποιότητα στην μεσαία γραμμή. Αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια έχοντας 511 λεπτά συμμετοχής. Αναλυτικά έπαιξε 67 λεπτά ( σε 7 παιχνίδια) για το πρωτάθλημα, 174 λεπτά ( σε 4 παιχνίδια) για το Κύπελλο Ελλάδας και 270 λεπτά ( σε 3 παιχνίδια) για το Κύπελλο ΕΠΣΣ.
  5. Ο Π.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στο σύλλογο και τους εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here