Ε.Π.Σ. Σερρών…Οι πρωταθλητές χειμώνα και οι πρώτοι σκόρερ!!!

Οι πρωταθλητές χειμώνα και οι πρώτοι σκόρερ της ΕΠΣ Σερρών…

Με 31 βαθμούς σε 14 αγώνες, Κάτω Καμήλα και Χρυσό χέρι-χέρι μοιράζονται το βαθμολογικό “ρετιρέ”  της Επίλεκτης Κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών και τον άτυπο τίτλο του “πρωταθλητή χειμώνα”, έχοντας 6 βαθμούς διαφορά από τον Χείμαρρο και 7 βαθμούς από Serres 1800 και Λιθότοπο. Από εκεί και μετά μεγάλη μάχη γίνεται για μία  θέση(6η)  που οδηγεί στα play off ανάμεσα σε 5 ομάδες,που είναι ο Αστέρας Νεοχωρίου, ο Νέος Σκοπός,η Σκοτούσσα,ο Πανσουλιακός και το Άνω Μητρούσι. Οι ομάδες  αυτές θα είναι  «σκληρά καρύδια»των πρωτοπόρων στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στην Ανώτερη κατηγορία και τον πρώτο όμιλο της ΕΠΣ Σερρών τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα κατέκτησε η ομάδα της Αμμουδιάς, με 33 βαθμούς σε 13 αγώνες.

Στην Ανώτερη κατηγορία και τον δεύτερο όμιλο της ΕΠΣ Σερρών βαθμολογικό “ρετιρέ”  έπιασε η ομάδα του Αγίου Πνεύματος, καθώς νίκησε στην έδρα της την Νιγρίτα 2018 με 1-0.

 ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ

Ο πρώτος σκόρερ χειμώνα της Επίλεκτης Κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών είναι ο  Γιώργος Λεκάκης του Χειμάρρου με 9 γκολ, ακολουθεί ο Κώστας Σιψής του Αστέρα Νεοχωρίου με 8 γκολ και από 6 γκολ έχουν ο Βασίλης Κουταντώνης του Νέου Σκοπού, ο Κλάιντι Λαπούσι από το Χρυσό, ο Ρόλαντ Σένια του Αστέρα Νεοχωρίου και ο Χρήστος Ζυγκερίδης του Λιθοτόπου.
Στην Ανώτερη κατηγορία και τον πρώτο όμιλο της ΕΠΣ Σερρών, πρώτος σκόρερ χειμώνα και  με πολλά γκολ(19) είναι ο Μπλάντετ Μαλετσκάνωφ του Νέου Πετριτσίου, ακολουθεί με 16 γκολ ο Κώστας Μητκώνης της Αμμουδιάς και ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος της Ροδόπολης με 13 γκολ.
Στην Ανώτερη κατηγορία και στον δεύτερο όμιλο της ΕΠΣ Σερρών, πρώτος σκόρερ χειμώνα με 12 γκολ είναι ο Παναγιώτης Στόικος από το Άγιο Πνεύμα, ακολουθεί ο Κώστας Γκούρτσας με 10 γκολ από την Πρώτη και πολύ κοντά είναι ο Ευστράτιος Στεφάνογλου με 9 γκολ από την ΠΣ Σέρρες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here