ΕΠΣ Σερρών… Σπουδαία νίκη πέτυχε η Δόξα Νέου Σκοπού!!!

Σπουδαία νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να μπει στην 6άδα των πρωτοπόρων της Επίλεκτης Κατηγορίας πέτυχε η Δόξα Νέου Σκοπού, η οποία επιβλήθηκε με 1-0, εντός έδρας της Δόξας Λιθοτόπου στο ανεβληθέν παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Διαμαντής Θεοχαρίδης στο 90+ που πέρασε σαν αλλαγή στο 84’ στη θέση του Παναγιώτη Χαραλαμπίδη.
Μοναδική ευκαιρία στο 38’ για να κάνει το 0-1 έχασε η Δόξα Λιθοτόπου, όταν ο Χρήστος Ζυγκερίδης  είδε τον Ιωάννη  Μπιλιανίδη να του αποκρούει το πέναλτι και στην συνέχεια η μπάλα να κτυπά στο δοκάρι  κρατώντας το μηδέν στην εστία του.
ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΚΟΠΟΥ: Μπιλιανίδης, Ράδος, Χαραλαμπίδης, Βουβούκης, Gjergji, Γεωργιάδης, Μαυρόπουλος, Πέππας, Κουταντώνης, Τσομπανίδης, Vogli
ΔΟΞΑ ΛΙΘΟΤΟΠΟΥ: Χουρουζίδης, Δάλλας, Λάππας,Τσομαχιασβίλι, Ελευθεριάδης, Τρούπης, Θυμιατής, Σαββίδης, Γκόγκας, Ζυγκερίδης Χ., Σιδηρόπουλος.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτριος Κεφαλάς, με βοηθούς τον Ιωάννη Βακουφτσή  και τον Ιωάννη Γεωργίου από την Ε.Π.Σ. Σερρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here