ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ… ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!!!

O ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ  προσφέρει μέσω κλήρωσης, ένα δωμάτιο (δίκλινο) για μία διανυκτέρευση στη Καβάλα(12/01/2019) ημέρα Σάββατο, με αφορμή τον εκτός έδρας αγώνα που δίνει ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ στις 13/01/2019 με αντίπαλο τον Α.Ο ΚΑΒΑΛΑ για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η σχετική ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ  θέλοντας να ευχαριστήσει τους φιλάθλους του, που στηρίζουν οικονομικά και ηθικά την ομάδα, και έχουν συνδέσει τις Κυριακές τους με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, θα προσφέρει μέσω κλήρωσης, ένα δωμάτιο (δίκλινο) για μία διανυκτέρευση στη Καβάλα. Η κλήρωση θα γίνει στο ημίχρονο του εντός έδρας παιχνιδιού με τον Ορφέα Ξάνθης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 9/12/2018. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι κάτοχοι κάρτας μέλους και όσοι πληρώσουν εισιτήριο για τον συγκεκριμένο αγώνα. Όσοι θέλουν να ενισχύσουν οικονομικά τον σύλλογο, μπορούν να προμηθευτούν επιπλέον λαχνούς με αντίτιμο τα 5 ευρώ. Οι λαχνοί θα δίνονται στην είσοδο του γηπέδου και μόνον την ημέρα του αγώνα.
Το δώρο είναι μια ευγενική χορηγία του Κυρίου Πρόδρομου Παναγιωτόπουλου, ιδιοκτήτη του καταλύματος BLUE VIEW APARTMENTS που βρίσκεται στην περιοχή Άγιος Λουκάς της Καβάλας. Η διανυκτέρευση θα είναι για τις 12/01/2019 ημέρα Σάββατο, με αφορμή τον εκτός έδρας αγώνα που δίνει ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ στις 13/01/2019 με αντίπαλο τον Α.Ο ΚΑΒΑΛΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here