ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ…ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ 3-0 ΤΗΝ ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ!!!

Ασταμάτητες οι Μικτές ομάδες Κ-16 και Κ-14 της ΕΠΣ Σερρών στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Σερρών στην Ομόνοια, επιβλήθηκαν και οι δύο με σκορ 3-0 τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Χαλκιδικής για την 2η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.
Η Μικτή ομάδα των Νέων(Κ-16) της ΕΠΣ Σερρών παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και ξεδιπλώνοντας στο δεύτερο ημίχρονο τις αρετές της στο σκοράρισμα, επιβλήθηκε με 3-0 την αντίστοιχη ομάδα Νέων(Κ-16) της ΕΠΣ Χαλκιδικής και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Τα γκολ της Μικτής Νέων(Κ-16) σημείωσαν ο Αδαμίδης στο 51’(π),ο Ζιάκας στο 66’ και ο Καρατλίδης στο 80+ έκανε το τελικό 3-0.
ΕΠΣ Σερρών Μικτή Κ-16: Κουγιουμτζόπουλος, Αρναούτογλου(76’ Κουκούτσης), Φάκης, Αδαμίδης, Κρουστάλλης, Τριανταφύλλου, Τσιφούτης(60’ Βεντούζης), Γκουτίδης, Ζιάκας(76’ Ζαγγελίδης), Σοφιανός(60’ Μασκανάκης), Πασχαλίδης(55’ Καρατλίδης).
ΕΠΣ Χαλκιδικής Μικτή Κ-16: Βαρβαριώτης, Κατσιανός, Κωτάκης(48’Παυλούδης), Βαλάχης, Βλαχάκης, Δεληθανάσης, Ματάμης(48’Τσελεγκίδης), Μουστάκας(36’Καρπούζης), Παπαδημητρίου(32’Χαλάτης), Αναγνώστου(48’Μπατζής), Αλβανός.
Διαιτητής: Μιχαήλ Μιχούλιας ΕΠΣ Μακεδονίας
Βοηθοί: Αναστάσιος Σιανίδης ΕΠΣ Μακεδονίας, Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος ΕΠΣ Μακεδονίας

ΕΠΣ Σερρών Μικτή Κ-16ΕΠΣ Χαλκιδικής ΜικτήΚ-16Από την άλλη η ομάδα των Παίδων(Κ-14) νίκησε και αυτή με σκορ 3-0 την ομάδα παίδων της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής με τέρματα που σημείωσαν: ο Καλουπτσής Γεώργιος, ο Αχλιατλής Γεώργιος και ο Γανίκας Ηλίας.
ΕΠΣ Σερρών Μικτή Κ-14: Αναδολής(63’Ποτίδης), Γανίκας(56’ Γκουτίδης), Χατζηγεωργίου(27’ Ματσικόπουλος), Καρακάσης, Κεραμυδάς(63’ Χάβος), Κωνσταντινίδης Παπακωνστανίνου, Κόκκινος(63’ Αυγέρης ),Τσιαούσης(27’ Σίκαλος ), Αχλιατλής, Καλουπτσής(56’ Χατζημαργαρίτης).
ΕΠΣ Χαλκιδικής Μικτή Κ-14: Κιάτος Ε., Ντρομπάι(48’Μιχαηλίδης), Κιάτος Χ.(48’Λειβαδιώτης), Καραγιάννης Α.,Κασσάρας, Κεχαγίας, Σιαφλάκης(48’Τσαρούχας), Γκαγκάνης(36’Κολιώτσας), Παπάζογλου(32΄Κουτσουρές), Κοκκινίδης(48’Καψιμάλης) ,Πιτσόλης.
Διαιτητής:  Γεώργιος Παπαδόπουλος  ΕΠΣ Μακεδονίας
Βοηθοί: Αναστάσιος Σιανίδης ΕΠΣ Μακεδονίας, Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΕΠΣ Σερρών Μικτή Κ-14ΕΠΣ Χαλκιδικής Μικτή Κ-14

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here