Γ’ ΕΘΝΙΚΗ… Διαιτητές-Παρατηρητές 8ης Αγωνιστικής 18/11/2018 !!!

Για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ΄εθνικής κατηγορίας, ένα Σερραϊκό τρίο ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να αγωνιστεί στον αγώνα του 2ου ομίλου μεταξύ των ομάδων Αλμωπός Αριδαίας – Ερμής Αμυνταίου. Πιο συγκεκριμένα, ο φέρελπις και νέος στην κατηγορία διαιτητής Κων/νος Σαφούρης μαζί με τους Αναστασιάδη Αχιλλέα και Σάκκο Μιχαήλ (α’ & β’ αντίστοιχα) θα διευθύνουν την εν λόγω αναμέτρηση. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 18/11/2018 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Αριδαίας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Νικολαϊδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.Μεγάλη τιμή για την Σερραϊκή διαιτησία και τον Σερραίο διαιτητή Διονύσιο Στόλη, ο οποίος επιλέχθηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να διευθύνει το τοπικό ντέρμπι της Λακωνίας στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Γ΄εθνικής κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων Αστέρα Βλαχιώτη και Πελλάνα Καστορείου. Ο Σερραίος διαιτητής θα έχει βοηθούς του, τους Λέκκα Χαράλαμπο και Λυκομήτρο Ευάγγελο (ΕΠΣ Αργολίδας έτεροι), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Δερδελάκος Δημήτριος από την ΕΠΣ Λακωνίας. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι οτι θα διεξαχθεί σε απογευματινή ώρα και υπό το φως των προβολέων, καθώς ορίστηκε να ξεκινήσει στις 17:30, στο Δημοτικό Γήπεδο Βλαχιώτη, την Κυριακή 18/11.

Τρεις Σερραίοι παρατηρητές διαιτησίας ορίστηκαν αυτό το ποδοσφαιρικό σ/κ να αξιολογήσουν της διαιτητική απόδοση των διαιτητών και βοηθών σε παιχνίδια της Football League και της Γ΄εθνικής. Ο Τσεσμετζής Συμεών θα αξιολογήσει την απόδοση της διαιτητικής 4αδας στον αγώνα της Football League Απόλλων Πόντου – Πλατανιάς, το Σάββατο 17/11 και ώρα 15:00 στο Γήπεδο του Απόλλων Καλαμαριάς.
Για την Γ΄εθνική κατηγορία ορίστηκαν οι Σερραίοι Αμυγδαλής Γεώργιος και Κελλίδης Ευάγγελος. Ο κ. Αμυγδαλής στον αγώνα Κεραυνός Πέρνης – ΠΑΟ Κοσμίου και ο κ. Κελλίδης στον αγώνα Ολυμπιακός Κυμίνων – Γιαννιτσά. Και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 18/11 και ώρα 15:00, στα Δημοτικά γήπεδα της Χρυσούπολης και των Κυμίνων αντίστοιχα.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ  8ης Αγωνιστικής

ΚΥΡΙΑΚΗ     18-11-2018   ΩΡΑ 15:00 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ
Διαιτητής: Πουλικίδης ΕΠΣ Δράμας  
βοηθοί: Τσακίρης ΕΠΣ Δράμας, Παστιάδης ΕΠΣ Δράμας    
Παρατηρητής αγώνα: Αναστάσιος Ντοσίδης ΕΠΣ Θράκης 

ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ
Διαιτητής: Μιχούλιας ΕΠΣ Μακεδονίας 
βοηθοί: Σιανίδης ΕΠΣ Μακεδονίας Μιχτατίδης ΕΠΣ Μακεδονίας  
Παρατηρητής αγώνα: Δημήτριος Κωνσταντάρας  ΕΠΣ Καβάλας 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ
Διαιτητής: Μελτζανίδης ΕΠΣ Ημαθίας  
βοηθοί: Παπαδάκης ΕΠΣ Ημαθίας, Χριστοδούλου ΕΠΣ Ημαθίας     
Παρατηρητής αγώνα: Βέργος Χαλβατζής ΕΠΣ Ξάνθης 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 

1ος όμιλος (8η αγωνιστική)

ΚΥΡΙΑΚΗ   18-11-2018    ΩΡΑ  15:00

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ – ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ – ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ– ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here