ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ… ένα δυνατό ματς με πολλά γκολ!!!

Σε ένα πολύ δυνατό ματς με πολλά γκολ και με πολλούς τραυματισμούς εκατέρωθεν, ο Πανσερραϊκός κέρδισε την Δόξα Λιθοτόπου με 5-2 στο γήπεδο του Λιθοτόπου και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών. Τα γκολ για την ομάδα του Πανσερραϊκού σημείωσαν τέσσερα ο Παπαβασιλείου(12’,40’,50’,90’+)  και ένα ο Βλαχόπουλος στο 75’. Ενώ από την πλευρά της Δόξας Λιθοτόπου τα γκολ σημείωσαν ο Γκόκας με κοντινό πλασέ στο 42’και ο Μουτίδης  με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στο 49ο λεπτό.

ΔΟΞΑ ΛΙΘΟΤΟΠΟΥ(Λεωνίδας Υφαντίδης): Χουρουζίδης, Δάλλας, Τσομαχιασβίλι, Ελευθεριάδης, Λεωνίδας, θυμιατής, Ζυγκερίδης Γ., Σαββίδης, Γκόγκας, Ζυγκερίδης Χ., Μουτίδης.


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σάκης Αναστασιάδης): Στεφανίδης, Μπάρδας, Κονταξής Καστριτσέας, Κούτλας, Πούφλης, Πέτρου, Ζιώγας, Παπαβασιλείου, Βλαχόπουλος, Ομπόσου.


Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτριος Κεφαλάς, με βοηθούς τον Νικόλαο Σάββα  και τον Ιωάννη Βακουφτσή από την Ε.Π.Σ. Σερρών.
Το εισιτήριο  της πρόκρισης, για την επόμενη φάση των οκτώ(8) έχουν πάρει ο Πανσερραϊκός, ο Απόλλων Παραλιμνίου, ο Αστέρας Νεοχωρίου, τα Άνω Πορρόια η Σκοτούσσα, η Δόξα Νέου Σκοπού, ο Λευκώνας και ο Χείμαρρος.
Η κλήρωση του Κυπέλλου Bristot 2018-2019 της ΕΠΣ Σερρών της 4ης αγωνιστικής θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΣ Σερρών την Τρίτη 20-11-18 ώρα 7:00μμ. Οι αγώνες της 4ης αγωνιστική έχουν προγραμματισθεί για την Τετάρτη 28-11-18.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here