Δήλωση παραίτησης… από την ενεργό δράση του βοηθού Football League Βασίλειου Καμπούρη!!!

Δήλωση παραίτησης από την ενεργό δράση του βοηθού Football League Βασίλειου Καμπούρη

Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την απόφαση μου να αποχωρήσω από την  Ενεργό  Δράση.  Λόγοι  επαγγελματικής  κυρίως  φύσεως  με οδήγησαν να λάβω τη δύσκολη αυτή, ομολογουμένως,  απόφαση.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις εκάστοτε Κεντρικές Επιτροπές Διαιτησίας που από το έτος 2006 μέχρι και σήμερα με επέλεγαν στους Πίνακες Διαιτησίας. Επίσης, επιθυμώ να ευχαριστήσω τις εκάστοτε διοικήσεις της ΕΠΣ Σερρών και τις Επιτροπές Διαιτησίας για την πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη και τη στήριξη που έδειξαν στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Σερρών, από όπου και ξεκίνησα. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για τη στήριξη, την υπομονή και τη βοήθειά της, όλα αυτά τα χρόνια, που ήταν πραγματικά τεράστια.
Με την ευκαιρία της αποχώρησής μου, θα επιχειρήσω να θίξω ένα θέμα που διαχρονικά ταλανίζει τους διαιτητές. Ενώ οι απαιτήσεις απ’ αυτούς είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματικές, καθώς καλούνται να περάσουν τρεις με τέσσερις φορές το χρόνο από αγωνιστικές δοκιμασίες, οι αμοιβές που λαμβάνουν, ειδικά από τη Β’ Εθνική και προς τις μικρότερες κατηγορίες, δεν είναι ανάλογες των υποχρεώσεών τους, λαμβάνοντας μάλιστα υπ’ όψιν ότι οι περισσότεροι είναι εργαζόμενοι και πρέπει να αφιερώνουν 2-3 ώρες ημερησίως για προπονήσεις. Εύχομαι η παρούσα διοίκηση της Ε.Π.Ο. σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ να δώσει μια λύση στο παραπάνω θέμα.
Κλείνοντας, θα ήθελα να δηλώσω ότι, λόγω της αγάπης μου για τη Διαιτησία, είμαι διατεθειμένος να συνεχίσω να την υπηρετώ από ένα διαφορετικό πόστο, αυτό του παρατηρητή διαιτησία      

Με εκτίμηση,

Βασίλειος Καμπούρης, Δικηγόρος

Bοηθός Διαιτητή Football League

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here