ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ…ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ!!!

Με επιστολή που απέστειλε η  ΕΠΣ Σερρών προς όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία του Νομού, ενημερώνει ότι, η έκδοση Κάρτας Υγείας Αθλητή από 9-10-2018, είναι υποχρεωτική για όσους ποδοσφαιριστές έχουν δελτίο ΕΠΟ και κάνει παράκληση σε όλα σωματεία και στους ποδοσφαιριστές να προχωρήσουν στην έκδοση της Κάρτας Υγείας Αθλητή ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στους αγώνες. 

Η σχετική ανακοίνωση:

Σας διαβιβάζουμε έγγραφο της ΕΠΟ, που αφορά την έκδοση Κάρτας Υγείας Αθλητή από 9-10-2018  και είναι υποχρεωτική για όσους αθλητές(ποδοσφαιριστές) έχουν δελτίο ΕΠΟ και προς το παρόν θεωρείται από καρδιολόγο και από ιατρούς άλλων ειδικοτήτων που έχουν πιστοποίηση ΕΚΑΕ.
Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών καταγράφεται στην κάρτα υγείας, η οποία είναι υποχρεωτική και αποτελεί προυπόθεση για τη συμμετοχή στις προπονήσεις και στους αγώνες. Είναι προσωπικό έγγραφο του αθλητή και βρίσκεται μόνο στην κατοχή του. Αυτό θα προσκομίζεται στον διαιτητή του αγώνα και θα αποτελεί βασική προυπόθεση για τη συμμετοχή του στον αγώνα.

Τα σωματεία μπορούν να προμηθεύονται την κάρτα υγείας από την Γραμματεία της ΕΠΣ.

Παράκληση σωματεία και ποδοσφαιριστές να προχωρήσουν στην έκδοση της Κάρτας Υγείας Αθλητή ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στους αγώνες.

Έγγραφο ΕΠΟ για κάρτα υγείας(συμπεριλαμβάνεται η κάρτα υγείας)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here