Κύπελλο, Serres 1800-Πανσερραϊκός… Ωραίο ματς, νικητής ο Πανσερραϊκός!!!

Ένα δυνατό ματς έγινε στο Γήπεδο Πέτρος Θεοδωρίδης (Αεροδρομίου) ανάμεσα σε Serres 1800 και Πανσερραϊκό για την 2η αγωνιστική της Α΄Φάσης του Κύπελλο της ΕΠΣ Σερρών. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αυτοί οι οποίοι επικράτησαν της ομάδας  Serres 1800 με σκορ 3-1 και  περνούν στην επόμενη φάση του θεσμού.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 32′ με το σουτ του Ομπόσου στην κίνηση,0-1
Η Serres 1800 αντέδρασε στο 37’ και  ισοφάρισε με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Τάντιτς.
Ο  Πανσερραϊκός πήρε και πάλι προβάδισμα πριν την λήξη του ημιχρόνου και στο
42’ μετά από κάθετη πάσα ο Παπαβασιλείου, κάνει το 1-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Serres 1800 πίεσε αρκετά για την ισοφάριση, αλλά το σκορ δεν το άλλαξε, η εμφάνισή της ήταν γενικά καλή και έβγαλε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο προβληματισμός θα υπάρξει για τον προπονητή της ομάδος Νίκο Κουζουτζίδη για τα εύκολα Γκολ που δέχεται η ομάδα
Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Παπαδόπουλος με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το τελικό Serres 1800- Πανσερραϊκός,1-3.
Απόλυτα ευχαριστημένος έμεινε ο Προπονητής του Πανσερραϊκού Σάκης Αναστασιάδης από την απόδοση της ομάδας του και την προσπάθεια των παικτών του αλλά με παρατηρήσεις προς την αμυντική γραμμή που δεν ήταν καλή στο  ψηλό παιχνίδι και έχανε πολλές μονομαχίες στον αέρα από την Serres 1800.
Να τονίσουμε ότι η ομάδα Serres 1800 αγωνίζεται στην Επίλεκτη Κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών, ενώ η ομάδα του Πανσερραϊκού αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Διαιτητής  του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος  Σαφούρης, με βοηθούς τον Νικόλαο Σάββα και τον Ραφαήλ Φραγκαλά.

SERRES 1800 (Κουζουτζίδης): Γκαϊδατζάκης, Παπαδόπουλος Ι. ,Παπαδόπουλος Σ.,Τυχάλας, Μπογιατζής, Αγγελακάς, Τάντιτς, Θεοχάρης (65’ Αναγνωστίδης), Δίγγας, Γιουμίδης (75′ Χαλκίδης),Ζέττας

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Αναστασιάδης): Γιαννακίδης, Μπάρδας, Νέδος, Καστριτσέας, Χριστοφορίδης(46′ Παρούτσης), Πούφλης(80’ Παπαδόπουλος), Πέτρου, Κούτλας, Παπαβασιλείου, Βλαχόπουλος, Ομπόσου.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here