Πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδας: Απόλλων Παραλιμνίου – Θράκη Φερών 4-0!!!

Διαστάσεις θριάμβου και πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος δίνει η νίκη του περσινού πρωταθλητή του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής, Απόλλων Παραλιμνίου επί της Θράκης Φερών με σκορ 4-0.
Η ομάδα του Παύλου Δημητρίου, άνοιξε το σκορ με τον Μερεσιώτη στο 25′, ενώ ο Κεχαγιάς στο 28′ έκανε το 2-0. Στο β’ μέρος δεν άλλαξε κάτι, με τον Παναγιωτίδη να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 74′ και τον Μπονέρη να γράφει το τελικό 4-0 στο 86′.
Θυμίζουμε ότι η κλήρωση της επόμενης φάσης θα γίνει αύριο και ο Απόλλων Παραλιμνίου θα παίξει ξανά με μια ομάδα της Βόρειας Ελλάδας και αν προκριθεί ξανά, μετά θα περάσει στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει ομάδα της Football League.

Συνθέσεις:

Απόλλων Παραλιμνίου: Γουναρίδης, Λιάρας, Τσαούσης, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου, Παναγιωτίδης, Καριοφύλλης Ι., Κεχαγιάς, Μπονέρης Μουτεσίδης.

Θράκη Φερών: Κυριακίδης, Κολγκέκα (Πολυμάνης), Μαυρομάτης, Βάρναλης, Γκάκιος, Ιγνατιάδης (58′ Καλομπρατσίδης), Πολίδης, Σιδηρόπουλος Α., Παγωνίδης, Ντόλας (76΄ λ.τ. Ινδός), Μπόρας.

Η  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: 

Στο 50ο παιχνίδι του κόουτς Παύλου Δημητρίου στον πάγκο της ομάδας μας,ήρθε η νίκη με 4-0 απέναντι στον κυπελλούχο Θράκης!! Απο 2 γκολ σε κάθε ημίχρονο και αρκετές φάσεις είχε το σημερινό παιχνίδι!!Επαιξαν για πρώτη φορά με τα χρώματα της ομάδας μας ο Κεχαγιάς,ο Μπονέρης,ο Παναγιωτίδης,ο Καρυοφίλλης Γιάννης και ο Καρυοφίλλης Βασίλης!Επανεμφάνιση έκανε ο Τριανταφύλλου Δαμιανός μετά από 1,5 χρόνο απουσίας!!Καινούργια από το προπονητικό τιμ είδαμε και καινούργιες μεταγγραφές έρχονται!!Ευχαριστούμε το κόσμο που ήρθε σήμερα και συνεχίζουμε δυναμικά!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here